Mylift fortsetter samarbeidet

Mylift og HamKam Fotball fortsetter samarbeidet også inn i 2018-sesongen!

Mylift er et utleieselskap med fokus på tilgjengelighet, service og stabilitet. Filosofien til Mylift er at det er best å kontrollere de fleste prosessene rundt utleien selv. Transport, service og montering utføreres av dem. Da blir det som avtalt.

Mylift er en totalleverandør av utleieprodukter til bygg- og anleggsbransjen. Mylift har hovedkontor på Hamar. Men dem er også tilstede i Elverum og Gjøvik. I tillegg har dem et søsterfirma Mylift Sweden, lokalisert sør-øst for Göteborg.

De ansatte i Mylift er veldige glade i sport og samarbeider med mange av våre lokale idrettslag, derfor er det gledelig at samarbeidet med HamKam fortsetter også inneværende sesong.

- Daglig leder i Mylift, Kjell Rune Petersson fortalte meg med et smil at dem forlanger opprykk denne sesongen, dette har jeg formidlet videre til trenerne, forteller Mehran Amundsen-Ansari med et smil. Det er veldig gledelig å fortsette samarbeidet med Mylift, og vi gleder oss til å gå inn i jubileumssesongen sammen, fortsetter Mehran. 

En del av avtalen vil være med å gjøre din sikkerhet på Briskeby stadion bedre i form av sikkerhetsgjerder og stillaser.

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Telefon: 461 30 271

  • Mail: mehran@hamkam.no

Annonse fra Obos-ligaen: