Nico: - Det skal ikke skje

Nicholas Mickelson ble kåret til banens beste spiller på hjemmelaget. Men i likhet med resten av laget hang han med hodet etter kampen.

Nicholas Mickelson ble kåret til HamKams beste spiller etter flere gode bidrag offensivt - deriblant to målgivende. Likevel var naturligvis heller ikke den solide venstrebacken fornøyd etter poengdeling hjemme mot Levanger.

- Dette var dritt. Vi skal jo ta tre poeng. Vi leder 2-0 og har full kontroll. Det som skjer skal ikke skje, starter Ottestad-gutten kritisk.

Nicholas var ikke fornøyd med det som skjer defensivt på slutten av andre omgang, når Levanger scorer to mål på tre minutter.

- Det blir klabb og babb inne i sekstenmeteren og vi er ikke god nok inne i feltet. Det som skjer, skal som sagt ikke skje. Det er for pinglete. Det gjelder begge måla. Det som skjer inne i boksen ved begge anledninger skal rett og slett ikke skje.

Unggutten fra Ottestad har uansett vist fremgang på produksjonen av målpoeng den siste tiden, og skal vi tro 19-åringen rett er ikke det tilfeldig.

- Målet mitt er alltid å forbedre meg både defensivt og offensivt. Nå i høst har jeg hatt et ekstra fokus på det offensive og det har nå resultert i tre målpoeng to kamper. Det er selvfølgelig positivt.

Begge målene ble assistert av den tidligere WANG-eleven, og det med flotte prestasjoner.

- På det første målet får jeg ballen ute på kanten før jeg utfordrer en mot en mot høyrebacken dems. Runder han og kommer meg inn i sekstenmeteren og finner Tobias (Gran) inne i feltet. På det andre målet får jeg en lang ball på sida og slår 45 grader ut til Ole Erik som bredsider inn 2-0 ledelsen, avslutter Nicholas Mickelson.

Se målene her:


Annonse fra Obos-ligaen: