Nilsen: - Vi er alltid velkommen

VIDEO: Fønix CC Hamar og HamKam Fotball forlenger avtalen ett år til.

Annonse:

Fønix CC Hamar og HamKam forlenger samarbeidsavtalen og de blir dermed HamKams faste treningssenter også under 2019-sesongen. Her kan a-laget og våre juniorspillere boltre seg med moderne treningsapparater både alene og felles.

Daglig leder, Stijn Adriaan Dubbelman (bildet), er glad for å fortsatt kunne gi ekte treningsglede til fremadstormende Hamarkamerater.

- Viktigheten er stor for begge parter vil jeg si, og HamKam har vært en god samarbeidspartner helt i fra starten av, starter Dubbelman før han forteller at han opplever at HamKam-spillerne trives med mulighetene på Fønix.

- Jeg er veldig godt fornøyd.

HamKam og Fønix forlenger avtalen med enda ett år. Hva tenker dere frem i tid?

- Vi ønsker å bidra til at HamKam skal komme seg tilbake til Eliteserien, det er absolutt målet. Nå har vi allerede fått være med på ett opprykk til OBOS-ligaen, og jeg synes gutta har etablert seg godt i år. Også blir det spennende å se hva vi får til fremover - sammen, avslutter Stijn Dubbelman.

Dette er naturligvis en viktig avtale for HamKam og spillernes fysiske form. Derfor tok vi en prat med fysioterapeut, Magnus Nilsen om hvor viktig Fønix faktisk er for oss.

- Det er veldig fint for oss å ha et godt treningssenter vi kan benytte oss av. Her har vi møller, sykler og vekter og alt vi måtte ønske oss. Så her får vi gjort jobben som må gjøres utenfor bana, sier Nilsen før han forteller om samarbeidet.

- Samarbeidet har fungert bra, vi er alltid velkommen når vi trenger. Vi får også leid lokaler når vi trenger det. I tillegg har vi fått god hjelp til å trene de unge spillerne i vinter, så det har vært helt strålende, avslutter en fornøyd Magnus Nilsen.

Vi gleder oss til samarbeidet i 2019! 


Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: