Notodden i hjemmepremieren

Annonse:

På søndag er det endelig OBOS-fotball på Briskeby igjen. Hele klubben har jobbet knallhardt de siste ukene for å få alt klart til å ta i mot alle hamarkamerater. De siste brikkene faller på plass gjennom helgen og frem til portene åpner på søndag kl.17.00.

Årets første motsander på Briskeby er nyopprykkede Notodden. De blå rykket opp via kvalifisering i fjor hvor de slo både Raufoss og Fredrikstad på veien til Norges nest høyeste nivå. Klubben fra Telemark har bygget seg gradvis opp de siste årene og har flere kjente navn i stallen.

Vi nevner blant andre Erik Midtgarden og Martin Strange. I tillegg hentet de nylig 20 år gamle Josh Robson fra Sunderlands U23-lag.

Notodden åpnet sesongen med 1-1 hjemme mot Levanger i en typisk serieåpning med få mål og poengdeling.

HamKam har siden uavgjortresultatet mot Ull/Kisa fått unna en ny treningsuke. Det har skjedd to forandringer i laget da Juan Manuel Cordero har gått til Alta, mens G19-landslagsspiller Morten Renå Olsen har kommet inn portene fra Stabæk.

Kevin Knappen rår nå over en relativt skadefri tropp og er klar til å kjempe om årets første trepoenger.

Billetter fås kjøpt i HamKam-appen. Alle som kjøper billett via appen er med i trekningen av en høyttaler fra Harman Kardon til en verdi av 2999,-.

LES MER OM APPEN HER: http://www.hamkam.no/nyheter/nytt-billettsystem

HamKam - Notodden
Søndag 08.april kl.18.00

Annonse fra Eliteserien: