Ny draktsponsor

Minel/Elmontasje er ny draktsponsor og er med oss de neste tre sesongene.

Elnett Øst skifter navn til Minel. Elmontasje Hamar blir en del av det nye konsernet. Det nye navnet vårt blir Minel Elmontasje Hamar AS.

Det er store ting på gang i Elmontasje. Til høsten bytter dem navn til Minel. Og de blir vesentlig større. Eierne dems vil skape Østlandets ledende elektroentreprenør fra Innlandet. Frem til i dag har selskapene til eierne ikke vært en del av Elnett Øst. Det blir de nå. Sammen med Teledata Øst Lillehammer, går nå Elmontasje Hamar, Gjøvik Installasjon, Gudbrandsdal El Installasjon og Skogvang Installasjon inn i konsernet.

Minel Elmontasje blir nå en stor del av HamKam de kommende sesongene og vil bli godt synlig på venstre arm fra og med høsten 2018.

- Vi ønsker å spille på lag med de beste lagene i innlandet og derfor er det naturlig for oss å bli med HamKam i en lengre periode, forteller gründer av Elmontasje, Arne Søberg til hamkam.no. Det er mye spennende som skjer i HamKam om dagen, og laget er endelig tilbake i toppfotballen, avslutter Søberg.

Dette betyr at HamKam Fotball får nok et solid bein å stå på, og markedssjef Mehran Amundsen-Ansari var naturligvis glad for denne sommersigneringen.

- Vi har hatt en god dialog med Arne i en lenger periode og er veldig glade for å ha landet denne avtalen nå midt i sommerferien, starter en entusiastisk markedssjef. Det er også veldig gledelig og trygt for begge parter at denne avtalen løper ut sesongen 2020. Vi gleder oss veldig til å jobbe med Minel i fremtiden, avslutter Mehran Amundsen-Ansari.

Mer informasjon om Minel / Elmontasje finner du her:

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Telefon: 461 30 271

  • Mail: mehran@hamkam.no

Annonse fra Obos-ligaen: