"Nye" HamKam tapte i Larvik

(Fram Larvik - HamKam Gatelaget 6-2): Nye spillere har kommet til Gatelaget i sommer, og mot Fram Larvik ble nye Kamma testet i seriespill. Vertene vant fortjent 6-2, men kampen ga likevel masse erfaring og fotballglede.

Annonse:

På lagbildet ser du 5-6 forholdsvis nye HamKam-fjes. Noen av spillerne var med i turneringen i Kristiansand i sommer, mens andre spilte sin første skikkelige kamp for grønnbuksene. At laget tapte 6-2 lever vi godt med. Dette var tross alt den første skikkelige testen for denne gjengen.

Det er ikke slik at Gatelaget har mistet spillere i løpet av sommeren. Aldri har lagets selvutnevnte manager hatt flere spillere på blokka, og treningene i sommer har vært godt besøkt. Veldig mange har trent stabilt i drepende sommer-hete, mens andre har vært på plass når de har hatt anledning.

- Den stabile gjengen vår har fått enda flere spillere på plass, og før avreise til Larvik hadde jeg i underkant av 20 spillere som fikk tilbud om å være med. At vi til slutt reiste med 10 spillere er helt perfekt. Da har vi nok spillere til både å rullere fint og at samtlige får masse spilletid, sier trener Kai Kristiansen.

Fram Larvik er et helt nytt bekjentskap for Kamma, og vertene var det lille hakket bedre enn gjestene fra Hamar.

På stillingen 2-1 til Fram Larvik fikk Øyvind alle målsjansers mor - foran åpent mål - etter et strålende angrep.

- At det avslutningen gikk i stolpen og ikke i mål kommer til å plage meg en stund framover, oppsummerte lagets kaptein - heldgvis smilende.

At hjemmelaget økte til 3-1 noen få sekunder senere, forteller hvor marginal og brutal fotball kan være.

Etter pause var hjemmelaget fortsatt et par hakk bedre enn grønnbuksene, men Øyvind fikk sin lille revansje da han først kriget til seg ballen, før han smøg en smart avslutning i mål.

6-2 til Fram Larvik ga et temmelig korrekt bilde av kampen, men vi legger til at debuten til Aleksander, Marius og Abdallah ga mersmak. At ferskingene Daffy, Jørgen og Peter definitivt satte sitt preg på kampen, varsler om at Kamma også i høst kommer til markere seg positivt.

De erfarne ringrevene Kjell, Kim, Øyvind og Merete har fått noen smeller i løpet av sin Kamma-karriere, og vet at laget alltid kommer tilbake. Det gjør vi også nå.

Peter var siste Kamma-spillere på ballen da hjemmelaget skrenset ballen i eget nett før pause, mens Øyvind satte lagets andre scoring.

I høstens kamper skal HamKam møte følgende lag to ganger: Fram Larvik, ODD, Lillestrøm og Vålerenga.

Disse spilte mot Fram Larvik: Aleksander, Daffy, Abdallah, Jørgen, Marius, Peter Kjell, Kim, Øyvind og Merete (ikke med på bildet).

Trener-Kai

Annonse fra Eliteserien: