Nytt målshow av rekruttene

VIDEO/BILDEGALLERI: HamKam-rekruttene tvang Follebu ned i knestående. August Jenssen (bildet) og resten av ungguttene ga seg ikke før det sto 2-9 på resultattavla på Linflåa kunstgress. Hør hva hovedtrener, Stig Holmen sier etter kampslutt:

Follebu - HamKam 2 2-9 (0-3);

Det ble et målrikt oppgjør på Linflåa mandag kveld. Unggutta slapp inn to sure baklengs, men ga seg ikke før de hadde scoret ni mål selv. Det holder som vanlig til tre poeng.

Det ble målfattig fra start og Follebu sto godt i mot de første atten minuttene. Derfra og ut så ikke bortelaget seg tilbake. Først scorer Henrik Thorkildsen kampens første mål etter en strålende crosser fra hjemvendte Patrick Alfei Sæbø, som har vært på lån hos Brumunddal i vår. Så scorer lynhurtige, August Jenssen to raske mål etter flott angrepsfotball før lagene går til pause på stillingen 0-3.

Etter pause starter gjestene med å sette to raske ved Jarmund Øyen Kvernstuen på straffe og Herman Ånberg etter en flott prestasjon inne i sekstenmeteren.

Så skulle hjemmelaget få noe å juble for. To ganger på kort tid kommer de på overgang. Først får de avsluttet, men Lars Jendal redder flott. Returen havner hos Follebu som får nok en mulighet. Denne gangen sitter den fra Ivar Sagheim. Kort tid etterpå peker dommeren på straffemerket. Trond Steine lurer Jendal og reduserer nok en gang.

I denne perioden så de helgrønne veldig passive ut. Men to raske mål med tjue minutter igjen på uret gjorde at hjemmelaget ikke øynet noe håp om noe under likevel. De skulle få tre mål til i sekken før dommeren blåste for siste gang denne kvelden og HamKam-rekruttene tar en meget solid 9-2 seier på bortebane.

Hør hva Stig Holmen sa etter kampen:

Se bildene fra kampen:

4. divisjon avdeling 2, serierunde 12

• Linflåa KG, 58 tilskuere

• Follebu - HamKam 2 2-9 (030)

• Scoringer: 0-1 Henrik Thorkildsen (18`), 0-2 August Jenssen (40`), 0-3 August Jenssen (42`), 0-4 Jarmund Øyen Kvernstuen -straffe (48`), 5-0 Herman Ånberg (49`), 1-5 Ivar Sagheim (54`), 2-5 Tromd Steine -straffe (56`), 2-6 Elias Munkelien (72`), 2-7 Elias Munkelien (80`), 2-8 Jarmund Øyen Kvernstuen (81`), 2-9 Herman Ånberg (82`).

• Målsjanser: 3 - 16

• Dommer: Emil Huso Opsahl, Lillehammer FK

• Gult kort: Trond Steine, Ivar Sagheim (Follebu)

• HamKam 2 (4-4-2); Lars Larsson Jendal - Henrik Thorkildsen, Patrick Alfei Sæbø, Martin Østlie Pettersen, Davod Arzani - Herman Ånberg, Luca Taouss Sveen, Van Za Lian Bawi Hrin, Elias Munkelien - Jarmund Øyen Kvernstuen, August Jenssen

• Innbyttere: Olav Hermansen for Patrick Alfei Sæbø (46 min.), Martin Hoel for August Jenssen (46 min.), Mathias Hjemsæter for Van Za Lian Bawi Hrin (46 min.), Håvard Lomsdalen for Martin Østlie Pettersen (49 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.