Orona fortsetter samarbeidet

Orona har i dag forlenget samarbeidsavtalen med HamKam.

Annonse:

ORONAs aktivitet er konsentrert omkring design, produksjon, installasjon, vedlikehold og modernisering av heiser, rulletrapper, gangbaner og rullebånd.

Våre verdier er bygget på engasjement, tillit og effektivitet.

Oronas kontorlandskap er flott dekorert.
Oronas kontorlandskap er flott dekorert.

- Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med HamKam som vi allerede har hatt et godt samarbeid med over flere sesonger, sier, Glenn Bergli Selvik i Orona. Flere av våre ansatte er også HamKam-patrioter som meg, så det er veldig fint å kunne være med på samarbeidet også i jubileumssesongen, fortsetter Selvik.

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari er glad for at Orona blir med videre også denne sesongen, og sier følgende til hamkam.no;

- Det er veldig hyggelig for oss at Orona ønsket å være med oss videre. Vi har hatt flere hyggelige møter sammen med både Glenn Bergli Selvik og Bjørn Ove Berthelsen som gjør meg trygg på at dette blir et godt samarbeid også i fremtiden.

- Samtidig er det hyggelig å høre at dem har store HamKam-hjerter, noe som bevises ved at dem allerede ønsket å forbedre et samarbeid som i utgangspunktet allerede strakk seg til høsten 2018, avslutter Mehran.

HamKam og Orona gleder seg til jubileumssesongen!

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: