Overtidstap mot Raufoss

Det ender med tap i dagens mjøsderby. Les kamphendelsene her:

HamKam - Raufoss 1-2 (0-1);

Det er klart for mjøsderby på Briskeby i ettermiddag når Raufoss tar turen over mjøsbrua. Raufoss har hatt en god start på sesongen og ligger på en solid fjerdeplass med sine 22 poeng. Dem kommer fra en sterke hjemmeseier over serielederne AaFK i forrige runde.

HamKam tapte som kjent sin kamp borte mot KFUM med 2-0 sist serierunde og ligger på 12. plass.

1 min: VI er i gang på Briskeby.

4 min: HamKam har startet bra. Med litt mer presisjon kunne vi ha hatt flere gode muligheter.

7 min: Det er så nære! Simen Bolkan Nordli vinner frispark på tjueto meter. Tar det selv. Kliner den mot lengste hjørnet. Tverrligger og ned. Dessverre ikke over streken.

14 min: Ny god sjanse. Emil Sildnes drar seg fri på venstresiden med luker og fart. Inne i feltet prøver han å finne Enkerud med førtifem grader. Dessverre er ikke pasningen presis.

18 min: Raufoss kommer på sin første ordentlige visitt. Et innlegg fra venstre finner toppscorer, Henningson. Headingen er svak og Jarosinski plukker enkelt.

27 min: Etter en god start fra hjemmelaget har det jevnet seg ut noe. Uten at noen av lagene skaper de store mulighetene. Stillingskrig.

29 min: Simen Bolkan Nordli får en ny mulighet. Får ballen på hjørnet av seksten på sin høyre side. Drar seg innover og prøver med venstrefoten. Kunne vært utnyttet bedre.

31 min: Nærmere kan vi ikke komme et ledermål på Briskeby. Bolkan Nordli gjør en grimlende jobb på venstresiden. Spiller ballen inn mot Enkerud som finter skudd. Ballen triller inn i en Raufoss-forsvarer som demper ballen. Der kommer Hans Norbye og måker til ballen. Rett i undersiden av tverrliggeren og ned på strek. Heller ikke denne gangen går den inn.

36 min: 0-1. Så scorer Raufoss. Parfait Bizoza treffer klokkerent fra 25 meter og ballen sniker seg inn lengste hjørnet langs bakken.

41 min: Gult kort til Raufoss` Stian Simenstad.

43 min: Gult kort til Lars-Gunnar Johnsen.

45 min: Det er pause på stillingen 0-1. HamKam har vært det beste laget og skapt de største sjansene, mens bortelaget har scoret det eneste målet på et skudd fra 25 meter.

46 min: Vi er i gang med andre omgang.

48 min: Gult kort til Kristian Lønstad Onsrud.

49 min: Sjanse til Raufoss. Den minner om den ene dem hadde utenom scoringen i første omgang. Innlegg fra venstre. Men headingen til Maigaard er for svak. Lukasz redder enkelt.

55 min: 1-1! Endelig litt flyt! Jonas Enkerud gjør en flott jobb spiller til Sildnes som prøver å finne Enkerud igjen. Den treffer Linnebo Race og ballen triller forbi keeper Lauvli som er på vei ut av målet.

58 min: Mye HamKam nå. Simen Bolkan Nordli får skuddmulighet fra tjue meter. Unggutten lar seg ikke be to ganger. Skyter med venstre, men Lauvli redder. Returen havner ute på venstresiden til Sildnes som ikke får noe mer ut av den. HamKam trykker nå!

63 min: Raufoss benytter seg av et dobbeltbytte. Linnebo Race og Doghman erstattes av Belli Moldskred og Ikhsan Fandi.

64 min: Gult kort Parfait Bizoza.

66 min: Kristian Lønstad Onsrud får en kjempesjanse etter korridorfrispark fra Nordli. Demper ballen og prøver seg med høyre. Skuddet blir blokkert ut til hjørnespark. Hjørnesparket blir også en gigasjanse. Flat dødball som Enkerud og Onsrud hopper over. Bak kommer Simen og avslutter. Dessverre treffer ikke Ottestad-gutten rent og den triller inn til keeper.

67 min: Petter Mathias Olsen erstatter Emil Sildnes.

76 min: Simen Bolkan Nordli erstattes av Jean Alassane Mendy.

82 min: HamKams siste spillebytte. Ole Erik Midtskogen kommer inn for Jonas Enkerud.

85 min: HamKam kriger seg til en ny sjanse. Plutselig er Jean Alassane Mendy alene med keeper på venstresiden. Han prøver å curle ballen i lengste fra skrått hold. Vinkel blir for skrå, og skuddet for hardt. Over.

90 min: Lars Brotangen har blitt kåret til dagens beste HamKam-spiller av publikum.

90 min: 1-2. Mikkel Maigaard setter inn 1-2 ledelse til bortelaget.

90 min: HamKam spiller en god kamp på Briskeby i ettermiddag. Det ender dessverre med tap etter mål fra Bizzoza og Maigaard. Målet vårt ble scoret på selvmål fra Edvard Linnebo Race eter godt spill av Enkerud og Sildnes i forkant. 1-2, slutt.

OBOS-ligaen, serierunde 13

• Briskeby, 2055 tilskuere

• HamKam - Raufoss 1-2 (0-1)

• Scoringer: 0-1 Parfait Bizoza (36`), 1-1 Linnebo Race -selvmål (55`), 1-2 Mikkel Maigaard (90`).

• Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL

• Gult kort: Lars-Gunnar Johnsen, Kristian Lønstad Onsrud (HamKam), Stian Simenstad, Parfait Bizoza (Raufoss)

• HamKam (4-4-1-1); Lukasz Jarosinski - Steffen Skogvang Pedersen, Lars Brotangen, Rubén Alegre Guerra, Hans Norbye - Simen Bolkan Nordli, Markus Solbakken, Lars-Gunnar Johnsen, Emil Sildnes - Kristian Lønstad Onsrud - Jonas Enkerud

• Innbytter: Petter Mathias Olsen for Emil Sildnes (67 min.), Jean Alassane Mendy for Simen Bolkan Nordli (76 min.), Ole Erik Midtskogen for Jonas Enkerud (82 min.).

• Ubenyttede reserver: Marco Priis Jørgensen, Benjamin Gleditsch, Odmar Færø, Jarmund Øyen Kvernstuen