Perfekt oppladning før turnering på hjemmebane

(HamKam - Notodden 6-3): Kamma skal arrangere landsturneringen for Gatelag tirsdag og onsdag i neste uke. Derfor var vorspielet mot Notodden perfekt. Seier og noen av scoringene var rett og slett smellvakre.

Antall tilgjengelige spillere har økt litt de siste ukene, som er et sikkert tegn på at mange ønsker å deta på turneringen på eget kunstgress kommende uke. 10 friske spillere var derfor klare til å kjempe om seriepoeng mot nykommeren Notodden.

Kampen var siste ordentlige test før møtet med de øvirge 18 gatelagene i neste uke.

Kampen mot Notodden var et fint oppgjør mellom to ganske jevne lag. Om skribenten tar på seg sine grønne og hvite briller, ble det til slutt tre fortjente poeng til hjemmelaget, men de kom ikke uten kamp.

Lagene fulgte nemlig hverandre fram til 3-3 tidlig i andre omgang, men derfra og ut var Kamma best. 

Og et par av scoringene var så vakre at de burde ha blitt malt og hengt opp i garderoben. Pasningspillet satt, bevegelsene var mange og tydelige, innleggene var av høy kvalitet og scoringene kontante.

Akkurat slik HamKam ønsker å spillere, men som vi ikke klarer hver gang.

Et annet viktig og positivit bidrag er løpsviljen i laget. Mange kan løpe mye og langt, men det er ikke alltid lysten til å løpe er til stede.

Mot Notodden løp mange langt, og enkeltspillere løper veldig mye lenger enn de gjorde for ganske kort tid siden. Eliaz er relativt fersk på laget og har tatt seg noen fortjentet ekstra-pauser når laget trener. Mot Notodden var han kvikk i beina og orket å løpe mye og lenge før han måtte hvile på sidelinja.

Morten sliter også i perioder med pusten, men i denne kampene fungerte det veldig mye bedre - både offensivt og defensivt.

HamKam skal vokte seg vel for å bli veldig høye og mørke før turneringen, men som for alle lag er seier og følelsen av å lykkes helt avgjørende. Da smiler vi mer, vi gir hverandfre mer ektefølte komplimenter og bidrar til fellesskapet.

Akkurast disse tingene har vi i Kamma ikke vært gode nok til i en periode, men spillerne har tatt tak i seg selv og det har løftet hele laget. Akkurat slik vi håpet på, og som vi også tidligere har vært gode på. 

Vorspielet mot Notodden går under det vi kaller for en real lagseier, hvor alle bidro og gjorde jobben sin så godt vi kan. Mer kan ingen forlange.

Disse var med på å sikre seieren i siste test for årets store begivenhet, landsturneringer:

Kjell, Kim, Daffy (2), Eliaz, Peter, Toyi (2), Ayman, Morten, Jørgen (1), Taleb (1). 

Trener-Kai

 

Annonse fra Obos-ligaen: