Pizzanini utvider Kamma-menyen

Pizzanini Hamar har lenge vært en trofast samarbeidspartner. Nå forlenges samarbeidet med ytterligere to år, i tillegg til Pizzanini også vil bidra direkte til Gatelaget.

Daglig leder Atle Mathisen har ekte følelser for Kamma. Da nyheten om ansettelsen av Espen Olsen som sportssjef sprakk, tok Atle umiddelbart en telefon til Mehran Amundsen-Ansari på Briskeby. Beskjeden var klar: Pizzanini Hamar ønsker å skrive ny avtale!

- Selvsagt vil vi være med videre! Med Espen Olsen på plass som sportssjef, tror vi HamKam vil fortsette klatringen og personlig ser jeg ting som minner meg om glansdagene til klubben, mener Mathisen, som har skrevet en en toårsavtale med Briskeby-klubben.

Det nye i avtalen er at Pizzanini også vil bidra og være en synlig partner til HamKam Gatelaget.

- Vi på Nini kjenner gatelaget godt. Vi har spilt treningskamp mot laget, i tillegg til at trener, Kai Kristiansen, presenterte laget og prosjektet på en samling for HamKams sponsorer i kjelleren her på Nini. Personlig ble jeg rørt av historiene som ble formidlet og vi mener HamKam gjør en veldig god jobb på ulike sosiale arenaer. Derfor er det helt naturlig for oss å utvide vårt samarbeid med HamKam gjennom å bli en del av gatelaget også, forteller den daglige lederen.

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari smiler også bredt etter møtet med Pizzanini.

- De har vært viktig for oss i mange år og vi samarbeider stadig bedre. Salg av pizza på stadion har vært en suksess og vi ønsker blant annet å utvikle det videre, sier Amundsen-Ansari og legger til at HamKam Pizzan er av de mest solgte på Nini sin pizzameny.

Klubben har også gjennomført en sponsorsamling hos Nini denne sesongen.

- Vi fikk kun gode tilbakemeldinger etter den samlingen og håper å benytte oss av Pizzanini til liknende samlinger framover, sier markedssjefen som er ekstra glad for at den nye avtalen også gjelder gatelaget.

- Vi setter veldig pris på at en så lojal samarbeidspartner legger merke til og vil være en del av klubbens sosiale prosjekter i tillegg, understreker Amundsen-Ansari.

Som dessert i en allerede rikholdig Kamma-meny, har Pizzanini også blitt personlig sponsor for spilleren med draktnummer 99, naturligvis.

Vil du bli med laget?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Mail: mehran@hamkam.no

  • Telefon: 461 30 271

Annonse fra Obos-ligaen: