Poengdeling mot Åsane

Åsane - HamKam 1-1: HamKam åpnet svakt, men jobbet seg inn i kampen igjen.

Allerede etter 7 minutter tok hjemmelaget ledelsen. En dårlig inngripen av Lukasz Jarosinski serverte Dennis Antwi som lurte på returen. Åsane-spilleren gjorde ingen feil og satte enkelt inn 1-0 i det åpne målet.

HamKam fikk ha mer ball enn hjemmelaget, men vertene var farligere enn HamKam fremover. Spesielt på dødballer var de oransje livsfarlige. Jarosinski vartet opp med en god redning etter et frekt frispark midt i omgangen.

Nærmest for HamKam var Ivar Sollie Rønning. Abu spilte trønderen flott gjennom alene med Åsane-keeper Borger Thomas, men trønderen klarte ikke å overliste den tidligere HamKam-keeperen.

Petter Vaagan Moen sendte også avgårde et skremmeskudd på frispark, men Thomas fikk fistet ballen unna.

Kampen var generelt preget av upresise pasninger fra begge lag på den siste tredjedelen av banen. For selv om HamKam spilte seg flott fremover ved flere anledninger, manglet den siste avgjørende pasningen. Simen Bolkan Nordli var også nære da han ble spilt gjennom av Midtskogen, men Ottestad-gutten ble presset og fikk ikke nok trøkk i forsøket, som ble reddet enkelt av Borger Thomas.

13 minutter før slutt var Åsane-spiller Ueland litt uforsiktig da han gikk litt hardt inn i duell med Aron Dønnum. Ueland var borti ballen, men felte samtidig Dønnum som fosset fremover. Dommeren var klar i sin tale og pekte på straffemerket. Lars Brotangen steg frem og satte først straffen på keeper, men modølen lot seg ikke be to ganger og satte inn returen og sørget for poengdeling og årets andre bortepoeng.

HamKam startet med følgende lag: Jarosinski - Nico (Nersveen 7'), Egeris, Omarsson, Alegre - Dønnum (Midtskogen 81'), Brotangen, Lønstad Onsrud, Vaagan Moen - Abu, Sollie Rønning (Bolkan Nordli 58')