Poengdeling mot Nest-Sotra

Ett straffespark til hvert av lagene på tampen av andre omgang sørget for poengdeling på Briskeby mot Nest-Sotra.

HamKam - Nest-Sotra 1-1 (0-0);

HamKam spilte en solid defensiv kamp på Briskeby i kveld og bortelaget ble liggende lavt mot et ballbesittende hjemmelag. Når muligheten likevel skulle by seg var Hordalands-laget effektive og satte inn ledermålet med litt i underkant av tjue minutter igjen av oppgjøret. Halldor Stenevik fikk æren av å sette inn straffesparket etter at innbytter Sondre Liseth ble felt innenfor sekstenmeteren.

Kampbildet var stortsett det samme i samfulle nitti minutter. HamKam har ball, men sliter med å spille seg til de aller største sjansene mot et godt og kompakt Nest-Sotra forsvar.

Når matchuret passerte den ordinære tiden ble det action på Briskeby når Abu går i duell med Nest-Sotra-keeper, Egil Selvik. Keeperen fanger ballen for så å bli irritert og dytte til Abu inne i feltet. Dommeren peker deretter på straffemerket. Etter denne situasjonen ble det en strøm med spillere rundt dagens hoveddommer - som måtte se seg nødt til å dele ut et par gule kort etter situasjonen, antakeligvis på grunn av munnbruk.

Et par minutter senere, etter at situasjonen hadde roet seg fikk Petter Vaagan Moen testet psyken etter å ha ventet i lang tid med ballen i hånda. Petter gjør ingen feil og setter ballen kontant nede i keeperens venstre hjørne.

Det ble lagt til minimum seks minutter og HamKam gikk for seieren etter den sene utlikningen. Morten Renå Olsen slår et innlegg som blir liggende foran Orri Sigurdur Omarsson inne i feltet, HamKam-stopperen bommer på ballen og ballen triller ut til Johnny Buduson som er kald og venter ut keeper. Ballen går hardt mot hjørnet, men der kommer en Nest-Sotra-forsvarer i siste liten og får reddet ballen på streken.

Kampen ender dermed med poengdeling etter en hektisk avslutning på kampen. Vi takker Nest-Sotra for kampen, og ønsker dem lykke til videre med årets sesong.

Neste kamp for HamKam spilles allerede førstkommende onsdag, borte mot Kongsvinger på Gjemselund klokken 18.00. Vi håper å se mange grønnkledde supportere på bortefeltet!

OBOS-ligaen, serierunde 7

• Briskeby, 1546 tilskuere

• HamKam - Nest-Sotra 1-1 (0-0)

• Scoringer: 0-1 Halldor Stenevik -straffe (72`), 1-1 Petter Vaagan Moen -straffe (90`)