Poengdeling mot serielederne

VIDEO/BILDEGALLERI: Jarmund Øyen Kvernstuen (bildet) med sine to mål og Jean Alassane Mendy med sitt ene skaffet HamKam-rekruttene et god utgangspunkt. Det endte med poengdeling mot serielederne:

HamKam 2 - Trysil FK 3-3 (2-0);

Toppkampen mot Trysil FK på Briskeby levde opp til forventningene. Etter en litt trå start tok oppgjøret seg opp til å bli en god kamp fjerde divisjon verdig. Jarmund Øyen Kvernstuen startet ballet når han kommer flott gjennom alene med keeper. Avsluttet kjapt med yttersiden av høyrefoten og ballen trillet i mål via stolpen.

Scoret to
Scoret to

Kort tid etter er samme mann på allerten når han skyter fra femten meter. Skuddet treffer en Trysil-forsvarer som gjør at ballen får en fin bue over en keeper som allerede har valgt hjørnet skuddet var på vei. Hjemmelaget gikk til pause med en solid 2-0 ledelse mot et godt Trysil-lag.

Fem minutter etter pause får rekruttene drømmeåpning når Van Za Lian Bawi Hrin bryter ballen høyt og kommer alene med keeper.unggutten er uselvisk og serverer Jean Alassane Mendy ballen som tar et touch før han kontrollerer ballen i lengste hjørnet.

Så våknet Trysil

Trysil tok over kampen etter dette. Selv om Jørgen Holmlund får en stor sjanse til å øke ledelsen ytterligere så tok gjestene over banespillet og satte inn et voldsomt press.

På sin første sjanse fikk dem også uttelling når Bivesh Gurung får avsluttet fra 17 meter. Skuddet sniker seg ned i det lengte hjørnet. Med tjue minutter igjen på storskjermen scorer Albert Berisha og gir gjestene en ekstra boost før de siste tjue minuttene.

Trysil presser HamKam til å gjøre flere feil og skaper et par gode muligheter til utlikning før den satt. 40 sekunder inn på overtid får Albert Berisha to muligheter på å sette inn 3-3. Han feiler ikke på forsøk to og smeller ballen i garnet fra fire meter og sikrer dermed gjestene et meget viktig poeng i opprykksjakten.

Hør hva Stig Holmen og Jarmund Øyen Kvernstuen sier etter kampslutt:

Bilder fra kampen:

4. divisjon avdeling 2, serierunde 13

• Briskeby, 146 tilskuere

• HamKam 2 - Trysil FK 3-3 (2-0)

• Scoringer: 1-0 Jarmund Øyen Kvernstuen (31`), 2-0 Jarmund Øyen Kvernstuen (42`), 3-0 Jean Alassane Mendy (50`), 3-1 Bivesh Gurung (65`), 3-2 Albert Berisha (70`), 3-3 Albert Berisha (90`).

• Målsjanser: 6-5

• Dommer: Marcin Jaskolski, Storhamar Fotball

• Gult kort: Davod Arzani, Jørgen Holmlund (HamKam 2) Yonis Farah, Joakim Lindquist de Osma (Trysil FK).

• HamKam 2 (4-4-2); Lars Larsson Jendal - Hans Norbye, Jacob Egeris, Patrick Alfei Sæbø, Davod Arzani - Andreas Strandlie, Luca Taouss Sveen, Van Za Lian Bawi Hrin, Jørgen Holmlund - Jean Alassane Mendy, Jarmund Øyen Kvernstuen

• Innbyttere: Olav Hermansen for Patrick Alfei Sæbø (61 min.), Martin Østlie Pettersen for Jacob Egeris (61 min.), Herman Ånberg for Andreas Strandlie (71 min.), Sander Deglum for Jarmund Øyen Kvernstuen (82 min.).

• Ubenyttede reserver: Andreas Hippe Fagereng, Henrik Thorkildsen, Magnus Mikkelsen.