Poengdeling mot Sogndal

Jevn kamp ender med poengdeling på Briskeby. HamKam styrte spillet og hadde stortsett kontroll gjennom første omgangen. Sogndal mer med i andre. Se hendelsesreferat her:

HamKam - Sogndal 0-0 (0-0);

Både HamKam og Sogndal kommer fra tap forrige helg. Sogndal tapte 3-1 borte mot Aalesund etter ha ledet 0-1 helt til det var igjen to minutter av ordinær tid. HamKam på sin side tapte 2-3 hjemme mot Sandnes Ulf til tross for en godt gjennomført kamp spillemessig.

Fjorårets oppgjør hjemme mot Sogndal endte med 1-3 til bortelagets favør etter at HamKam tok ledelsen ved Kristian Lønstad Onsrud på dødball før det var spilt ti minutter av oppgjøret.

1 min: Vi er i gang på Briskeby.

3 min: Enkerud og Mendy spiller seg til en brukbar mulighet når førstnevnte fører ballen fremover og spiller Mendy fri på høyresiden. Mendy forsøker skudd fra skrått hold og Dyngeland holder ballen.

6 min: Kjempespill av HamKam og en stor mulighet. Sildnes spiller gjennom Lønstad Onsrud som igjen spiller skrått ut i feltet til Enkerud som avslutter fra 7 meter. Skuddet har god retning, men Dyngeland redder. Returen blir klarert.

20 min: Odmar Færø får gult kort etter å ha hindret en overgang.

27 min: HamKam triller og triller, men kommer seg til svært få farligheter.

28 min: Ny god sjanse. Kommer to mot to, Onsrud og Mendy. Onsrud skal spille Mendy gjennom på høyresiden, men får ballen litt bak seg og må vente. Får til en god avslutning fra skrått hold, men nok en god redning fra Dyngeland. Den påfølgende corneren ender med klabb og babb og en kjemperedning. Men dommeren blåser for offside.

38 min: Sogndal spiller seg til sin første mulighet for kampen. Kommer i overtall, men roter bort første mulighet. Får ny sjanse ute på venstresiden, inne i feltet får Schultze muligheten fra 7 meter, men Jarosinski redder flott.

45 min: Lagene går til pause på stillingen 0-0. HamKam har vært det førende laget og hatt mye ball. Dessverre ikke ballinnehavet resultert i mål. Men noen gode sjanser har det blitt, men de har Dyngeland i Sogndal-buret stått i veien for.

46 min: Jean Alassane Mendy sparker i gang andre omgang.

53 min: Sogndal med en liten farlighet. Men Lukasz har kontroll.

55 min: Simen Bolkan Nordli erstatter Jonas Enkerud.

59 min: Dommeren mener Simen Bolkan Nordli  blokkerer Sogndal for å ta et raskt frispark og deler ut det gule kortet.

61 min: Det er nære på å bli farlig. Emil Sildnes kommer alene gjennom på venstresiden, drar seg innover og spiller mot Nordli som kommer på løp. Simen bommer dessverre på ballen. Den kunne blitt farlig!

63 min: Alioune Ndour erstatter tidligere HamKam-spiller, Ole Amund Sveen.

68 min: Steffen Ernemann forsøker seg på Frispark fra 27 meter, skuddet er godt, men Lukasz redder. Sogndal med mer ball i andre omgang.

75 min: Petter Mathias Olsen kommer inn for Emil Sildnes.

76 min: Sigurd Haugen kommer inn for Martin Ramsland. Begge lag har dermed foretatt to spillebytter .

78 min: Ole Erik Midtskogen kommer inn og erstatter Kristian Lønstad Onsrud.

81 min: Sivert Mannsverk erstatter Steffen Ernemann og begge lag er ferdigbyttet.

86 min: Simen slår et korridor frispark som treffer Ole Erik Midtskogen på pannebrasken. Dessverre sniker ballen seg noen centimeter utenfor stolpen.

90 min: Det legges til tre minutter på Briskeby.

90 min: Simen får muligheten på frispark fra 22 meter. Skuddet går utenfor.

90 min: Kampen er slutt. En sjansefattig og jevn batalje ender 0-0. HamKam det førende laget og har mye ball. Skaper også et par kjempesjanser, men det gjør også Sogndal. Jarosinski og Dyngeland har reddet hvert sitt lag.