Poengdeling mot Trysil

Etter en sjansefattig første omgang ble det en meget underholdende andre omgang i idrettsparken i Trysil.

Trysil - HamKam 2 - 3-3 (1-1);

Første omgangen var det rolig ute på naturgresset i Trysil. To effektive lag. Tre sjanser og to mål. Først tar Trysil ledelsen ved, Ole Kristian Nygård som avslutter godt fra tjue meter forbi en sjanseløs HamKam-keeper. Med tjuefem minutter igjen av omgangen har HamKam god kontroll på omgangen og styrer omgangen inn. Det resulterer i et mål ved Jarmund Øyen Kvernstuen seks minutter før pause.

Jarmund setter ballen inn i åpent mål fra fire meter etter godt forarbeid av Bowi Mang og Johnny Buduson.

Etter et sjansesløseri av det sjeldne fra Trysil i starten av andre omgang, hvor Marco Priis Jørgensen redder bortelaget fra å ligge under tar HamKam ledelsen. Tord Sagstuen Andersen forserer flott på venstresiden, alene med keeper avslutter han flott, men Trysil sin sisteskanse redder godt. På returen løper Johnny Buduson inn sin første for kvelden.

Kun minutter etter setter Ole Kristian Nygård inn sitt andre for kvelden. En avslutning fra kort hold som Marco redder flott på streken. Linjemannen mener ballen er over streken og Trysil utliknet til 2-2.

Det var mange sjanser til begge lag i andre omgang. Med kvarteret igjen av kampen spiller Mads Miguel Nylende en flott stikker gjennom til Johnny Buduson som er sikker som banken alene med keeper. (bildet).

HamKam fortsetter å skape sjanser også etter ledermålet og ungguttene har god kontroll på kampen. Men i det kampuret bikket ordinær tid blir hjemmelaget tildelt straffespark, lagets kaptein og tomålscorer, Ole Kristian Nygård gjør seg klar.

Straffen er god og Marco er sjanseløs til tross for at han velger rett side. Dermed ender kampen med poengdeling 3-3, etter en godt gjennomført bortekamp av noe som må være i nærheten av et rekordungt rekruttlag.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 13

• Trysil IPK, 46 tilskuere

• Trysil - HamKam 2 - 3-3 (1-1)

• Scoringer: 1-0 Ole Kristian Nygård (18`), 1-1 Jarmund Øyen Kvernstuen (39`), 1-2 Johnny Buduson (59`), 2-2 Ole Kristian Nugård (61`), 2-3 Johnny Buduson (75`), 3-3 Ole Kristian Nygård -straffe (90`).

• Avslutninger: 11-9

• Avslutninger på mål: 8-5

• Dommer: Endré Fremstad, Løten FK

• Gult kort: Ole Kristian Nygård (Trysil), Mads Miguel Nylende (HamKam 2)

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Martin Hansson, Olav Hermansen, Martin Østlie Pettersen, Håvard Aasjord Lomsdalen - Herman Roseth, Tord Sagstuen Andersen, Eirik Jacobsen, Bowi Mang - Jarmund Øyen Kvernstuen, Johnny Buduson

• Innbyttere: Andreas Strandlie for Bowi Mang (54 min.), Mads Miguel Nylende for Martin Hansson (62 min.), Henrik Thorkildsen for Herman Roseth (67 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.