Puma i fem nye år!

Det er med glede vi kan fortelle at vi er enige med Puma om en forlengelse av samarbeidet

Puma har siden 2015 vært HamKams drakt- og utstyrsleverandør. Samarbeidet har vært en stor suksess fra dag èn. 

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari er meget fornøyd med forlengelsen.

- Vi er svært fornøyde med avtalen og ser frem til å samarbeide med Puma i årene fremover. Vi er det eneste laget i OBOS-ligaen som bruker Puma og har nyt stor tillit hos Puma de siste årene. Det at vi signerer en femårsavtale viser at samarbeidet har fungert veldig bra og vi gleder oss til å fortsette reisen i Norsk Toppfotball sammen med Puma.

2018 er ikke bare comeback i OBOS-ligaen, men også klubbens 100-årsjubileum.  

- Vi har allerede vært i dialog flere ganger og skal ha flere møter på nyåret hvor vi skal se gjennom mulighetene til retro-drakt i forbindelse med 100-årsjubileumet. I tillegg så vil også Freske Fraspark fra nyåret begynne å selge Puma-utstyr. HamKam Yngres melder også overgang til Puma fra januar, avlsutter Mehran.


Jarsle Finnestrand i Puma Norge er meget fornøyd med forengelsen av avtalen:

 
- Samarbeidet til nå har fungert svært bra og hedmarks stolthet har frontet vårt varemerke på en ypperlig måte. Når det er sagt så gleder vi oss til at vi fra 2018 får samlet både bredde og topp under en paraply og at alle lag fra nå av KUN skal benytte seg av Puma. I tillegg så vil samtidig samarbeidet med Hamars klubbspesialist nummer èn, Freske Fraspark bety enormt mye for alle involverte parter når det nå er PUMA som skal bekle klubben, medlemmer og supportere i grønt og hvitt, sier Finnestrand.

- Vi ønsket oss fem nye år da kontinuitet er svært viktig for å lykkes i et nytt, men allerede svært godt samarbeid.

— Jarle Finnestrand

Samarbeidet har fungert veldig bra, men Finnestrand understreker at kontinuitet er veldig viktig for å lykkes.

- Vi ønsket oss fem nye år da kontinuitet er svært viktig for å lykkes i et nytt, men allerede svært godt samarbeide. I tillegg så ønsker vi å vise HamKam at vi har troen på den jobben som gjøres i klubben og dette ønsker vi å være med på og assosieres med.

Puma har levert kvalitetsprodukter til klubben i noen år allerede, men det er like viktig hva Puma får tilbake.

- Våre forventninger er at klubben skal fronte merkevaren PUMA på en svært god måte og at alle hedmarkinger blir ikledd grønt og hvitt på kampdag. I tillegg så har vi et stort ønske om å slå et rotfeste med merkevaren vår hos befolkningen på Hamar, samtidig som vi også ønsker å knytte til oss flere klubber i fylket, sier Finnestrand før han avslutter:

- HamKam er en tradisjonsrik klubb i norsk fotball med mye historie. Klubben har hatt mange store profiler opp gjennom årene med brødrene Jacobsen, Ståle Solbakken, Vegard Skogheim, Petter Vaagan Moen, Thorstein Helstad, Petter Belsvik og Jan Åge Fjørtoft for å nevne noen. Vi har troen på den jobben klubben legger ned for dagen og dette har vi lyst til å være en del av. Kamma kommer ALLTID tilbake.

Annonse fra Obos-ligaen: