HamKam i scoringshumør mot Ringsaker

VIDEO/BILDEGALLERI: Jonas Enkerud (bildet) var en av flere som satte ballen i Ringsaker-buret i kveld.

HamKam 2 - Ringsaker 9-0 (4-0);

HamKam-rekruttene var sultne på mål i den sjette serierunden hjemme mot Ringsaker. HamKam spilte seg til seks gode målsjanser før de grønne og hvite fikk hull på byllen. De to første målene skulle bli gavepakker fra gjestene når først Petter Mathias Olsen får servert en mulighet alene med tidligere HamKam-keeper, Tor Torgersen, før Jonas Enkerud får en lignende situasjon. To minutter, to mål.

Petter Mathias Olsen fikk nok en sjanse alene med keeper minuttet senere og sørget for at HamKam ledet 3-0 med tre mål på tre minutter.

Kun sekunder før Geir Nygård fra Galterud IF blåste av for pause satte Jonas Enkerud inn sin andre for dagen også, og hjemmelaget gikk til pause med solide 4-0.

Til sammen i denne kampen gikk hjemmelaget 22(!) ganger i offside. Til gjengeld resulterte det også med flere onside og situasjoner alene med keeper. De første tjuefem av andre omgang reddet Tor Torgersen flere Kamma-muligheter, før innbytter Sander Deglum satte inn 5-0 med tjue minutter igjen på kampuret.

Etter målet til Deglum sa det stopp for bortelaget. Petter Vaagan Moen ville være med på scoringsshowet og satte like greit inn tre mål før kampen var omme. Ett på et flott frispark og to alene med Torgersen. Herman Ånberg som tidligere i kampen var tilrettelegger noterte seg også i scoringsprotokollen før dommeren satte fløyta til munnen for siste gang denne mandagskvelden.

HamKam-rekruttene gikk dermed av banen med en solid 9-0 seier mot Ringsaker. Se bildene fra kampen og hør hva Stig Holmen sa etter kampslutt under her:

Hør hva Stig Holmen sa etter 9-0-seieren:

Se bildene fra kampen:

4. divisjon, avdeling 2. Serierunde 6

• Briskeby, 103 tilskuere

• HamKam 2 - Ringsaker 9-0 (4-0)

• Scoringer: 1-0 Petter Mathias Olsen (33`), 2-0 Jonas Enkerud (34`), 3-0 Petter Mathias Olsen (35`), 4-0 Jonas Enkerud (45`), 5-0 Sander Deglum (70`), 6-0 Petter Vaagan Moen (79`), 7-0 Petter Vaagan Moen (82`), 8-0 Herman Ånberg (85`), 9-0 Petter Vaagan Moen (88`).

• Målsjanser: 17-2

• Dommer: Geir Nygård, Galterud IF

• Gult kort: Roger Sigtbakken (Ringsaker)

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen, Henrik Thorkildsen, Olav Hermansen, Lars Brotangen, Davod Arzani - Herman Roseth, Luca Taouss Sveen, Charles Ezeh, Mads Miguel Nylende - Petter Mathias Olsen, Jonas Enkerud

• Innbyttere: Petter Vaagan Moen for Cjarles Ezeh (46 min.), Sander Deglum for Jonas Enkerud (46 min.), Herman Ånberg for Mads Miguel Nylende (46 min.), Martin Hoel for Lars Brotangen (63 min.), Sjur Sætre for Petter Mathias Olsen (63 min.), Jarmund Øyen Kvernstuen for Luca Taouss Sveen (66 min.), Mads Miguel Nylende for Herman Roseth (82 min.).

• Ubenyttede reserver: Emil Benjaminsen.