Rekruttlaget i storslag

Tobias Gran (bildet) med fire mål og to målgivende i storseier hjemme mot Furnes.

HamKam 2 - Furnes 10-1 (7-0);

Det ble en forholdsvis rolig start på kampen hvor HamKam tok overtaket spillemessig. Etter syv minutter er Furnes-stopper, Peder Basmo uheldig og styrer inn et innlegg fra Tobias Gran i eget nett bak en utspilt Ole Runar Svaet i Furnes-buret.

Derfra og ut så aldri HamKam-rekruttene seg tilbake. To raske mål rundt kvarteret av Bowi Mang og Tobias Gran og Furnes mistet gløden.

HamKam ga seg ikke før det sto 7-0 på måltavla til pause. De fire siste målene med scoret på ni minutter etter at uret hadde passert halvtimen. De fire målene ble scoret av Isac Lidberg (2), Tobias Gran og Henrik Thorkildsen.

Det ble ikke like målrikt i andre omgang, men Gaute Granmo satte i gang et lite målskred da han satte inn trøstemålet i det 61. minuttet. Kun minutter senere har HamKam satt inn tre mål til ved Herman Roseth og Tobias Gran (2) - som dermed satte inn sitt tredje og fjerde (bildet) for kampen.

HamKam-rekruttene vinner dermed sesongens siste hjemmekamp i fjerde divisjon 10-1 over naboene fra Furnes.

I siste serierunde møter HamKam-rekruttene allerede opprykksklare KIL 2 på Gjemselund.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 21

• Briskeby stadion, 72 tilskuere

• HamKam 2 - Furnes 10-1 (7-0)

• Scoringer: 1-0 Peder Basmo (Selvmål) (7`), 2-0 Bowi Mang (15`), 3-0 Tobias Gran (16`), 4-0 Isac Lidberg (30`), 5-0 Tobias Gran (33`), 6-0 Henrik Thorkildsen (36`), 7-0 Isac Lidberg (39`), 7-1 Gaute Granmo (61`), 8-1 Tobias Gran (68`), 9-1 Herman Roseth (72`), 10-1 Tobias Gran -straffe (73`).

• Målsjanser: 20-2

• Dommer: Knut Storvik, Vågå IL

• Gult kort: Peder Nersveen (HamKam 2)

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Ahmed Ziad Saleh, Olav Hermansen, Håvard Aasjord Lomsdalen, Eirik Jacobsen - Henrik Thorkildsen, Peder Nersveen, Truls Jevne Hagen, Bowi Mang - Isac Lidberg, Tobias Gran

• Innbyttere: Herman Roseth for Henrik Thorkildsen (46 min.), Andreas Strandlie for Bowi Mang (46 min.).

• Ubenyttede reserver: Sigurd M. Øverby.