Innbytterne sikret seier

Det ble innbytternes aften på Briskeby i kveld.

HamKam - Florø 3-0 (0-0);

Etter en forholdsvis tam første halvtime på Briskeby satte Petter Vaagan Moen fart på hjemmelaget og sørget for et brukbart press av de grønnhvite inn mot pausesignalet.

Et par gode muligheter med god retning ble blokkert av et solid Florø-forsvar og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Nevnte Vaagan Moen får også æren av å sende hjemmelaget fortjent i ledelsen tjue minutter før slutt når innbytter Simen Bolkan Nordli ble felt innenfor sekstenmeterstreken alene med keeper. Dommer Marius Lien peker på straffemerket etter noen sekunders betenkningstid. I forkant av situasjonen er det Aron Dønnum som viser god oversikt når han spiller Simen flott gjennom, godt gjort av ungguttene.

De 1446 fremmøtte på Briskeby hadde ikke rukket å sette seg på setene igjen før Simen Bolkan Nordli er på farten igjen. Denne gangen ser han opp og finner en annen innbytter, Ivar Sollie Rønning inne i feltet som enkelt setter inn sitt første mål for sesongen, og kampens andre.

HamKam fortsetter å spille god fotball på kunstgresset på Briskeby. Det betalte seg når Rubén Alegre Guerre slår et innlegg via en Florø-forsvarer som HamKams tredje innbytter, Ole Erik Midtskogen møter flott og setter enkelt i buret bak en utspilt, Jacob Storevik i Florø-buret.

Kampen ender dermed med en solid 3-0 seier på hjemmebane mot et hardtkjempende bortelag fra Florø. Vi takker for kampen og ønsker dem god tur hjem, og lykke til videre med sesongen.

OBOS-ligaen, serierunde 9

• Briskeby, 1446 tilskuere

• HamKam - Florø 3-0 (0-0)

• Scoringer: 0-1 Petter Vaagan Moen -straffe (70`), 0-2 Ivar Sollie Rønning (71`), 0-3 Ole Erik Midtskogen (85`)

• Avslutninger: 14 - 5

• Avslutninger på mål: 6 - 3

• Dommer: Marius Lien, Otra IL

• Gult kort: Truls Jevne Hagen (HamKam).

• HamKam (4-4-2); Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Jacob Egeris, Orri Sigurdur Omarsson, Rubén Alegre Guerra - Aron Dønnum, Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud, Petter Vaagan Moen - Abubakar Ibrahim, Johnny Buduson

• Innbyttere: Ivar Sollie Rønning for Abubakar Ibrahim (53 min.), Simen Bolkan Nordli for Johnny Buduson (59`), Ole Erik Midtskogen for Petter Vaagan Moen ( min.).

• Ubenyttede reserver: Marco Priis Jørgensen, Morten Renå Olsen, Lars Brotangen, Peder Nersveen.