Seier borte mot Follebu

Midtstopper, Patrick Alfei Sæbø til venstre på bildet er blitt omdøpt til dødballkongen. Headet inn sin fjerde og femte scoring på hjørnespark denne sesongen.

Follebu - HamKam 2 - 1-5 (0-1);

HamKam tok kommandoen på fra første spark - og holdt det stortsett gjennom samtlige nitti. Allerede etter ni minutter satt kveldens første mål. Isac Lidberg blir flott spilt gjennom på høyresiden av Jacob Egeris. Svensken var iskald, kunne avsluttet selv men triller ballen til Eirik Jacobsen som får en enkel jobb med å trille ballen over streken.

HamKam fortsetter å skape sjanser, og både Peder Nersveen og Jarmund Øyen Kvernstuen prøver seg på hvert sitt gode chip forsøk uten hell. Ballen havnet noen få centimeter til side for stolpen ved begge anledninger. Follebu hadde ingen avslutninger på Marco Priis Jørgensen i første omgang.

I andre omgang tok det bare fem minutter før Follebu skaper sin første målsjanse. Andreas Hovemoen slår et godt korridorfrispark som lander midt i feltet. Erik Johannessen runder Marco og får avsluttet i det åpne buret.

HamKam fortsetter å jakte scoringer etter utlikningen. Ti minutter etter utlikningen spiller Jarmund ballen gjennom til Isac som avslutter flott fra fjorten meter og bak en sjanseløs Follebu-keeper.

Etter dette faller hjemmelaget litt sammen og HamKam scorer tre mål til før dommer, Ottar Randgaard blåser av kampen. Mål nummer tre og fem ble scoret av Patrick Alfei Sæbø etter hjørnespark fra Bowi Mang. Patrick har gjort det til en vane å stange inn mål på dødball denne sesongen.

Det fjerde målet blir fremprovosert av et flott spill av gjestene når Luca Taouss Sveen spiller fri Andreas Strandlie på venstresiden. Unge Strandlie forsøker å nå Bowi Mang med et flatt innlegg, men Bendik Onsum er uheldig og setter ballen i eget mål bak en sjanseløs keeper. Dermed drar HamKam-rekruttene hjem med en solid 5-1 seier på bortebane.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 18

• Linflåa KG, 33 tilskuere

• Follebu - HamKam 2 - 1-5 (0-1)

• Scoringer: 0-1 Eirik Jacobsen (9`), 1-1 Erik Johannessen (50`), 1-2 Isac Lidberg (61`), 1-3 Patrick Alfei Sæbø (70`), 1-4 Bendik Onsum (SM) (80`), 1-5 Patrick Alfei Sæbø (82`).

• Avslutninger: 4-13

• Avslutninger på mål: 3-8

• Dommer: Ottar Randgaard, Brøttum IL

• Gult kort: Eirik Jacobsen (HamKam 2)

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Ahmed Ziad Saleh, Patrick Alfei Sæbø, Jacob Egeris, Eirik Jacobsen - Bowi Mang, Peder Nersveen, Luca Taouss Sveen, Herman Roseth - Jarmund Øyen Kvernstuen, Isac Lidberg

• Innbyttere: Andreas Strandlie for Peder Nersveen (63 min.), Olav Hermansen for Jacob Egeris (63 min.), Henrik Thorkildsen for Isac Lidberg (63 min.), Martin Hansson for Ahmed ZIad Saleh (78 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.