Seier hjemme mot Engerdal

Det ble en fortjent hjemmeseier for HamKam-rekruttebe

HamKam 2 - Engerdal 2-0 (1-0);

Første omgangen startet rolig og det ble ikke skapt noe særlig med gode sjanser det første kvarteret. Derfra og ut styrte HamKam-rekruttene store deler av oppgjrøret på Briskeby.

Både Andreas Strandlie og Bowi Mang var ofte på farten på venstresiden og fikk skapt noen farligheter foran Eivind Norsveen i Engerdal-buret.

Med cirka ti minutter igjen før pause spilte HamKam gnistrende flott fotball. Det ender med en flott stikker fra Jarmund Øyen Kvernstuen (bildet) som er helt perfekt for Bowi Mang. Alene med keeper er angriperen iskald og triller ballen enkelt forbi Nordsveen til 1-0.

Dermed ender første omgangen med en 1-0 ledelse til hjemmelaget.

Andre omgangen var målløs lenge. Det skapes likevel noen farligheter i begge ender. Den største sjansen fikk Engerdal når dem har en avslutning i tverrligger fra femten meter.

Jarmund Øyen Kvernstuen og Herman Roseth har også mulighet til å øke ledelsen for hjemmelaget, men uten nettkjenning. Ikke før på overtiden. Da får Bowi Mang ballen alene med keeper, denne gangen etter pasning fra Andreas Strandlie. Bowi er nok en gang iskald alene med keeper og setter inn kampens siste mål, og HamKam vinner fortjent 2-0 over Engerdal.