Seier i første seriekamp

HamKam 2 tok en sterk hjemmeseier mot Kongsvinger 2 i kveld.

HamKam 2 - Kongsvinger 2 - 2-1 (2-0);

HamKam gikk fortjent til pause med en 2-0 ledelse etter å ha styrt store deler av omgangen fullt ut. Godt forsvarsspill gjorde at Kongsvinger-rekruttene ikke kom til noen farligheter foran Marco Priis Jørgensen i HamKam-buret i første omgang.

Midtveis i første omgang blir HamKam tildelt frispark fra 17 meter hvor alle venter på skudd fra venstrefoten til Morten Renå Olsen. Truls Jevne Hagen overrasker alle og treffer blink med høyrefoten og setter ballen i mål bak en måpende Henrik Kristoffer Bøgh Tesli i KIL-buret.

Rett før sluttsignalet blir Johnny Buduson spilt flott gjennom alene med keeper av Ole Erik Midtskogen og setter ballen kontrollert i buret til en fortjent 2-0 ledelse ved pause.

Kongsvinger fikk en god start på kampen da dem ble tildelt straffespark av dagens hoveddommer, Mirsad Vranesi. Straffesparket satte Ludvig Langrekken kontrollert i buret bak en sjanseløs Jørgensen.

Kongsvinger fortsatte å presse på for utlikning og var svært nære ved flere anledninger. Nærmest var stolpeskuddet i det 60`ende minutt.

Det betyr at den 11. serierunden som ble fremskynnet til å bli seriepremiere ender dermed med en sterk 2-1 seier over Kongsvinger 2. Vi takker for kampen og ønsker Kongsvinger 2 lykke til videre med sesongen.

4. Divisjon avdeling 2, serierunde 11

• Briskeby, 62 tilskuere

• HamKam 2 - Kongsvinger 2 - 2-1 (2-0)

• Scoringer: 1-0 Truls Jevne Hagen (24`), 2-0 Johnny Buduson (44`), 2-1 Ludvig Langrekken (50`)

• Avslutninger: 9-5

• Avslutninger på mål: 5-2

• Dommer: Mirsad Vranesi, Vang FL

• Gult kort: Sander Eng Strand, Ådne Midtskogen, Jørgen Holmlund, Anders Jevne Hagen (HamKam 2), Nicolai Fremstad (Kongsvinger 2)

• Rødt kort: Ingen.

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Ahmed Ziad Saleh, Ådne Midtskogen, Fredrik Liberg Berg, Morten Renå Olsen - Sigurd M. Øverby, Truls Jevne Hagen (C), Sander Eng Strand, Jørgen Holmlund - Ole Erik Midtskogen, Johnny Buduson

• Innbyttere: Davod Arzani for Morten Renå Olsen (46 min.), Luca Taouss Sveen for Truls Jevne Hagen (46 min.), Henrik Thorkildsen for Johnny Buduson (46 min.), Bowi Mang for Ole Erik Midtskogen (46 min.), Anders Jevne Hagen for Sigurd M. Øverby (46 min.)