Seier i første treningskamp

Det ble seier i årets første treningskamp når HamKam G19 tok turen over Stangebrua for å gjeste Ottestad sitt a-lag på HIAS.

Det var ingen forrykende åpning av første omgangen på HIAS. HamKam sine unggutter styrte ballinnehavet fra start, uten å skape allverdens med sjanser. Begge lag skapte 2-3 sjanser hver før det smalt like etter halvtimen spilt. Da kom det tre raske før dommeren blåste for pause. Målene ble scoret av Patrick Alfei Sæbø, Mads Miguel Nylende og Jørgen Holmlund.

Etter pause hadde unggutta full kontroll. Ca. ti minutter ut i omgangen økte Henrik Thorkildsen til 0-4 ledelse. To raske mål av Bowi Mang og Anders Jevne Hagen rett før slutt fastsatte sluttresultatet til solide 0-6 på bortebane.

Ekstra gledelig var det at årets nykommere gjorde god figur. Under kan du se alle involverte i kveldens kamp:

Andreas Hippe Fagereng (keeper fra Moelven), Fredrik Liberg Berg, Ahmed Ziad Saleh, Patrick Alfei Sæbø, Ole Nyborg (midtstopper fra HamKam Yngres), Anders Jevne Hagen, Davod Arzani (venstreback fra Moelven), Sigurd M. Øverby, Jarmund Øyen Kvernstuen, Christoffer Nordberg (kantspiller fra HamKam Yngres), Eirik Jacobsen, Luca Taouss Sveen, Jørgen Holmlund, Bowi Mang, Henrik Thorkildsen, Mads Miguel Nylende.