Seier mot Bærum G19

Det ble seier i et målrikt oppgjør på Børstad kunstgress mot Bærum G19 i ettermiddag.

HamKam G19 - Bærum G19 - 4-2 (3-0);

HamKam G19 spilte i dag sesongens første treningskamp mot jevnaldrende da Bærum G19 kom på besøk på Børstad kunstgress i ettermiddag.

HamKams unggutter startet kampen litt rotete, og kampens første mål signert Sander Eng Strand kom noe mot spillets gang. Sander header kontant inn 1-0 ledelsen etter et godt slått hjørnespark.

Etter ledermålet spiller HamKam gutta god fotball og styrer omgangen for fullt. Unggutta gir seg ikke før det står 3-0 på måltavla etter halvspilt kamp. Først scorer Sander Deglum sikkert alene med Bærum-keeperen før Jørgen Holmlund smeller til fra 20 meter og fastsetter pauseresultatet til 3-0 til hjemmelaget.

Bærum G19 var best gjennom store deler av kampen og startet andre omgangen godt også. Nok en gang scorer HamKam mot spillets gang ved Anders Jevne Hagen. Anders satte venstrefoten til fra kort hold etter et godt slått innlegg fra Fredrik Liberg Berg.

Etter dette fortsetter Bærum å presse på for scoringer og klarer å putte to i nettet bak Andreas Hippe Fagereng uten at dette setter seieren i fare.

HamKam G19 slår dermed Bærum G19 etter scoringer av Sander Eng Strand (bildet), Sander Deglum, Jørgen Holmlund og Anders Jevne Hagen.

Vi takker Bærum G19 for kampen og ønsker dem lykke til med sesongen 2018.

Andreas Hippe Fagereng - Erik Jacobsen, Ådne Midtskogen, Fredrik Liberg Berg, Anders Jevne Hagen - Mads Miguel Nylende, Esten Grini, Sander Eng Strand, Jørgen Holmlund - Henrik Thorkildsen, Sander Deglum.

Benyttede reserver: Ole Nyborg, Luca Taouss Sveen, Sigurd Wold Riise, Jarmund Øyen Kvernstuen, Sigurd M. Øverby, Davod Arzani og Martin Hansson.

Ubenyttede reserver: Ingen.