Seier mot Lillehammer

HamKam-rekruttene tok en sterk borteseier mot Lillehammer etter å ha ligget under med 1-0 til hjemmelaget til pause.

Lillehammer - HamKam 2 - 1-2 (1-2);

HamKam-rekruttene startet godt på Stampesletta og spilte god fotball. Men Lillehammer skulle få kampens første målsjanse. Martin Chutko Bakke er sikker alene med keeper og setter inn 1-0 til hjemmelaget på kampens første målsjanse.

Det sies at mål preger kamper, noe som ble bevist til de grader på Stampesletta i kveld. Etter målet skaper hjemmelaget flere gode sjanser på løpende bånd, men skuddene blir reddet av Marco.

HamKam-gutta spiser seg inn igjen i kampen, men sliter med å skape de store sjansene før pause og lagene går til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Etter pause fortsatte HamKam å spille god fotball, og får betalt tidlig når Ole Erik Midtskogen bryster inn utlikningen etter et godt innlegg fra Bowi Mang.

Det blir mer hawai etter scoringen og det bølger frem og tilbake på Stampesletta. Begge lag skaper gode nok sjanser, og kommer ofte på kontringer. En underholdende kamp for de 94 fremmøtte.

Når det så ut som det skulle ebbe ut i en poengdeling dukker Ole Erik Midtskogen opp på ny. Denne gangen spilles Akki fint gjennom på høyresiden, slår flatt inn og Ole Erik sklir ballen i det åpne buret. Flott spill av HamKam-rekruttene.

Dermed tar HamKam-rekruttene med seg alle tre poengene hjem fra Lillehammer!

4. divisjon avdeling 2, serierunde 14

• Stampesletta, 94 tilskuere

• Lillehammer - HamKam 2 - 1-2 (1-2)

• Scoringer: 1-0 Martin Chutko Bakke (21`), 1-1 Ole Erik Midtskogen (54`), 1-2 Ole Erik Midtskogen (90`).

• Avslutninger: 10-8

• Avslutninger på mål: 5-5

• Dommer: Pål Berg, Furnes IL

• Gult kort: Markus Botten, Mads Peder Sveen (Lillehammer FK)

• HamKam 2 (4-4-2(; Marco Priis Jørgensen - Ahmed ZIad Saleh, Ådne Midtskogen, Olav Hermansen, Eirik Jacobsen - Herman Roseth, Peder Nersveen, Sander Eng Strand, Bowi Mang - Henrik Thorkildsen, Ole Erik MIdtskogen

• Innbyttere: Luca Taouss Sveen for Sander Eng Strand (46 min.), Mads Miguel Nylende for Bowi Mang (54 min.), Sigurd M. Øverby for Peder Nersveen (64 min.)

• Ubenyttede reserver: Ingen.