- Ser igjen det vi øver på

VIDEO/BILDEGALLERI: August Jenssen scoret hattrick og ble matchavgjørende i gårsdagens treningskamp mot Raufoss. Hør hva Stig Holmen og August sa etter kampslutt:

HamKam G19 - Raufoss G19 4-2 (2-1);

HamKam (4-4-2); Petter Jensen - Elias Munkelien (Martin Hoel, 46 min.), Olav Hermansen (Arne Westgaard, 46 min.), Ole Martin Haugli (Håvard Lomsdalen, 46 min.), Sondre Skogum (Sjur Sætre, 61 min.) - Andreas Strandlie (Herman Ånberg, 46 min.), Van Za Lian Bawi Hrin (Mathias Bråthen, 46 min.), Thomas Borza (Mathias Hjemsæter, 46 min.), Ismael Sulub (Magnus Mikkelsen, 46 min.) - August Aasgaard Jenssen (Andreas Strandlie, 75 min.), Farzam Dadras (Michael Farmen, 46 min.).

Scoringer: 1-0 August Jenssen (13`), 1-1 straffe (38`), 2-1 August Jenssen, straffe (45`), 2-2 (51`), 3-2 August Jenssen (66`), 4-2 Andreas Strandlie (90`).

-------------------------------------

HamKam ungguttene fikk testet seg mot Raufoss G19 torsdag kveld. 20 spillere fikk spilletid og HamKam vant til slutt komfortabelt 4-2, til tross for at gjestene yppet seg i perioder.

August Jenssen åpnet målballet i det trettende minutt etter å ha blitt spilt gjennom av Ismael Sulub. Alene med keeper gjør han ingen feil og skyver ballen flott forbi keeper og inn i lengste hjørnet.

Syv minutter før pause blokkerer Van Za Lian Bawi Hrin et skudd på åpent mål fra 12 meter. Han feller Raufoss-spilleren og dommer Pål Berg peker på straffemerket. Spiller nummer ti hos Raufoss setter den til venstre for Petter Jensen i HamKam-buret. Den unge HamKam-keeperen går til høyre og dermed går ballen i nettmaskene.

Kort tid etter peker Pål Berg på straffemerket i motsatt ende av banen. August Jenssen er like sikker som straffeskytteren på Raufoss og sender hjemmelaget i ledelsen på siste sparket på ballen før pause.

De gulsvarte fra andre siden av mjøsa satte inn utlikningen til 2-2 kort tid inn i andre omgang. Spiller nummer ti får all verdens av tid inne i feltet foran Jensen etter en tverrsover fra en HamKam-forsvarer og scorer igjen.

August Jenssen fullfører sitt hattrick etter 66 minutter etter å ha blitt spilt alene med Raufoss-keeperen av Michael Farmen. August triller den nok en gang pent og pyntlig forbi keeper og i lengste hjørnet. Denne gangen via stolpen.

På siste spark på ballen under gårsdagens kamp etter Andreas Strandlie prikken over i`en da han også er iskald alene med keeper og triller ballen i nettet. (se bilde i bildegalleri)