Sogndal er neste motstander

I morgen gjester serietoer Sogndal Briskeby i OBOS-ligaens 13.serierunde

Annonse:

De hvite og svarte fra saftbygda har virkelig funnet formen de siste kampene etter en varierende start på sesongen. Senest i forrige serierunde slo Eirik Bakkes menn Viking på Fosshaugane Campus. Fire seire har det blitt på de siste fire kampene for laget fra saftbygda.

Sogndal og HamKam har ikke møttes så veldig mange ganger på nivå 2 i moderne tid. Siden 1991 har lagene møttes 6 ganger, altså i tre sesonger. Resultatene har bikket begge veier, noe som har gitt HamKam to seire, èn uavgjort og tre tap. Målforskjellen på 12-13 sier det meste om hvor jevne disse oppgjørene har vært.

Høydepunktet for mange er HamKams 4-3-seier på Fosshaugane i 2007 da Jan Michaelsen scoret seiersmålet langt på overtid. Samme sesong rykket HamKam opp til Eliteserien sammen med Molde.

HamKam kommer fra to gode bortekamper med mager fangst. I forrige serierunde ble det 2-1-tap mot Mjøndalen etter at hjemmelaget snudde kampen på 10 minutter til Kevin Knappens store skuffelse. På onsdag røk vi ut av cupen på straffer etter en meget god bortekamp mot Eliteserielaget Start på Sør Arena. HamKam hadde sørlendingene i kne, men stolpetreff og unøyaktighet foran mål hindret avansement til kvartfinale.

Nå ser vi frem til kampen mot Sogndal. Ved hjemmeseier vil HamKam på ny ha heng på toppen, og kan til og med ligge på kvalifiseringsplass til Eliteserien etter kampslutt.

HamKam - Sogndal
Søndag kl.15.00

Billetter fås kjøpt i HamKam-appen eller HER

Vel møtt!

Annonse fra Eliteserien: