Solbakken: - Har lengtet etter dette

VIDEO: To unggutter fikk sin første nettkjenning i HamKam-trøya. Og det var to flotte mål. Se målene og hør hva guttene selv sier etter kampen:

HamKam tok ledelsen 1-0 halvveis ut i første omgang på vakkert vis. Gode kombinasjoner mellom Simen Bolkan Nordli og Steffen Skogvang Pedersen ute på høyresiden endte til slutt hos inne i feltet hvor Benjamin Gleditsch kom fra sin venstreback-posisjon og skle ballen opp i krysset. 

- Deilig å få det målet. Det styrker helt klart selvtilliten, forteller Gleditsch.

Hamar Arbeiderblad-journalist, Bendik Eriksen sammeligner målet med god Liverpool-fotball. Benjamin tar det som et flott kompliment.

- Vi har nok litt å gå på for å komme dit, men vi tar det som et flott kompliment. Kult å få den sammenligningen.

Oslo-gutten var ikke fornøyd med å dele poengene med Grimstad-laget.

- Jeg synes vi bør vinne denne kampen. Vi starter litt dårlig i andre omgangen der og havner litt bakpå. Vi har jo flere sjanser til å gå opp til 2-0 tidligere, og da hadde det blitt en helt annen kamp, og det er kjipt, fortsetter Gleditsch.

Les kamphendelsene her!

Solbakken-jubel
Solbakken-jubel

En annen som skulle få sitt første mål i Kamma-drakt er det lokale talentet, Markus Solbakken. I sin 74 kamp for HamKam satt målet som har vært et samtaleevne på Hamar de siste dagene etter hans gjesteopptreden i Hamar Arbeiderblads podcast, stolhet & ære. På vakkert vis.

- Dette har jeg lengtet lenge etter. Det var godt å se den gå i mål. Fikk et godt treff og var tålmodig, starter unggutten.

- Benyttet muligheten når den kom.

Markus var fornøyd med første omgangen, men var ikke fornøyd med hvordan Jerv kom seg inn i kampen på.

- Jerv legger om fra 3-5-2 og sjokkerer oss på noen områder. De spiller en bedre andre omgang enn i første, som gjør det vanskeligere for oss.

G19-landslagsspilleren synes det var godt å snyte bortelaget for to poeng på slutten, som i tillegg sikret ett poeng.

- Ja, det er selvfølgelig godt å få med seg et poeng når målet kommer på det tidspunktet i kampen som den gjør, og det stjeler jo to poeng fra Jerv også.

Se sammendrag fra kampen her:


Hør hva Benjamin og Markus sier om målene her: 


Annonse fra Obos-ligaen: