Sollie Rønning: - Vi feilet

Her kan du lese hva Ivar og Kevin sier etter dagens hjemmetap mot Viking. Nederst i saken finner du videointervju av Kevin og høydepunktene fra kampen.

Det ble en underholdende fotballkamp som ble servert på Briskeby - av to gode fotballag. HamKam spilte en strålende første omgang og ledet 2-0, og alt så lyst ut. To raske mål i starten av andre omgang gjorde at lagene var like langt med 35 minutter igjen å spille.

HamKam ristet av seg sjokket og klarte å ta over banespillet igjen, og hadde blant annet en kjempesjanse når Jacob Egeris smeller ballen i tverrliggeren fra ti meter. Når det kun er ett minutt igjen på uret får Claes Philip Krongberg drømmetreff fra tjue meter og smeller den utagbar for Lukasz Jarosinski i HamKam-buret, og snuoperasjonen var komplett.

Viking dro dermed hjem med alle tre poengene i bagasjen, og det var mange skuffede HamKam-spillere i garderoben etter kampen. En av dem scoret mål i dag.

- Vi styrer første omgangen totalt og leder fortjent inn til pause også starter vi andre omgangen med å få to dumme mål i mot, det er for dårlig av oss, starter kampens første målscorer, Ivar Sollie Rønning.

- Det er vanskelig å si hva som går galt. Vi var innstilt på å gå ut for å gjøre en like god andre omgang, der feilet vi.

Ivar scoret et flott mål etter en meget god målgivende fra Abuakar Ibrahim etter kvarteret spilt, dempet ballen flott på brystet og sendte ballen forbi Amund Wichne og inn i det tomme Viking-buret, uten at det hjalp noe særlig på humøret.

- Fint mål, men det hjelper ingenting, avslutter en forbannet Ivar Sollie Rønning til hamkam.no.

Utilgivelig

Hovedtrener, Kevin Knappen var naturligvis også forbannet etter kampen.

- Det er utilgivelig å gi fra seg en 2-0 ledelse på hjemmebane, og dette er rett og slett fryktelig tungt akkurat nå, meddeler Knappen.

Til tross for at lagene hadde hver sin omgang når det gjelder uttelling er det måten hjemmelaget gir bort baklengs på i starten av andre omgang som er det avgjørende.

- Jeg synes ikke det er så stor forskjell på omgangene, men måten vi gir bort to mål på i starten av andre omgang, det holder ikke i forhold til den defensiven vi ønsker å stå for, selv om vi klarer å vise at vi ønsker å vinne kampen. I løpet av andre omgangen har Viking blant annet en redning på streken i tillegg til at kaptein, Jacob Egeris skyter i tverrliggeren før Viking-spilleren får drømmetreff.

- Vi er veldig skuffet etter denne kampen, og skal jobbe hardt nå for å snu hodene og være offensive inn mot neste kamp mot Jerv, avslutter hovedtreneren.

Video av Kevin etter kampen


Høydepunktene fra kampen:


Annonse fra Obos-ligaen: