Specsavers med julegave til Gatelaget

Julen kom tidlig for HamKam Gatelaget. Vår fantastiske samarbeidspartner, Specsavers, har lyst til å gi laget 10.000 kroner for å gjøre litt ekstra stas på spillerne!

Annonse:

Da laget satt på bussen til turnering i Tønsberg fikk lagets trener denne hyggelige beskjeden på telefon.

- Både spillerne og jeg ble helt satt ut. At noen har lyst til å sørge for litt ekstra for oss rett før jul er morsomt og rørende, sier trener Kai Kristiansen.

Sammen med spillerne skal han finne ut hvordan pengene skal brukes, men det som er sikkert er at det skal gå til en opplevelse for både spillere og ledere.

- Vi har diskutert det litt sammen med spillerne, men foreløpig har vi ikke tatt noe valg. Det vi uansett har blitt enige om er at dette skal være noe vi skal oppleve sammen. Vi bruker masse tid sammen hver eneste uke med fotball, og derfor har vi lyst til å gjøre noe helt annerledes. Takket være Specsavers får vi nå muligheten til det, sier en takknemlig trener.

Laget som sjarmerer Specsavers - og en rekke andre - har snart lagt bak seg et langt år med trening, treningskamper, seriekamper og turneringer.

- Vi er vel det eneste laget i klubben som aldri har ferie. To ganger hver eneste uke trener vi sammen, og stadig vekk rekrutterer vi nye spillere. Et sted mellom 60 og 70 spillere totalt har vært innom treningene våre, forteller Kristiansen, som lover at førjulsgaven fra Specavers skal bli brukt på en fin måte.

- Å bli satt pris på er noe vi setter høyt. Det betyr at det vi holder på med påvirker og engasjerer både klubben, de som er glad i gatelaget og de som ønsker å teste ut livet som Kamma-spiller, smiler Kristiansen.

Har du, eller kjenner du noen som vil spille fotball på gatelaget?

Ta kontakt med Kai på 957 48 529.
Laget trener hver tirsdag og fredag klokka 12.00. 
I jula trener laget 4. juledag.

Annonse fra Eliteserien: