Stjerna på Gatelaget flytter hjem

Malin fra ROP-teamet har vært både limet og stjerna på Gatelaget fra oppstarten i 2017. Nå flyttet Malin hjem til Vestfold. På La Perla hadde hun og spillerne en hyggelig og vemodig avslutningslunsj,

Det er ikke noe nytt at spillere og ledere kommer og går innen fotball. Heller ikke på gatelaget vårt. Likevel var denne "overgangen" litt mer følelsesladd enn de fleste andre.

Malin har nemlig vært med fra oppstarten i 2017 og ungjenta har fått en helt spesiell plass i dette laget. Måten hun har jobbet med spillerne har vært forbilledlig, og spillerne kommer oppriktig til å savne Malin, som straks flytter inn i et nytt hus i Holmestrand.

- ROP-teamet generelt, og Malin spesielt, har vært helt avgjørende for at gatelaget vårt både kom godt i gang og har blitt et så godt tilbud som vi håpet på. Malin har i prinsippet vært på samtlige treninger og kamper fra april i 2017, og hun har spilt en svært sentral rolle i både laget og hos enkelte spillere, forteller trener Kai Kristiansen.

- Vi i HamKam har hatt griseflaks som har hatt Malin på laget vårt i drøyt to år, og vi ønsker henne alt det beste for framtida. Selv om Malin har sin siste trening hos oss neste tirsdag, kommer hun alltid være en av oss på laget, fastslår Kristiansen som på vegne av laget overrakte Malin ei trøye som et synlig bevis fra tida i Kamma.

- Malin er den første som får ei slik trøye, som er historisk. Den er fra lagets aller første draktsett, og har selvsagt nummer 10 på ryggen. Drakta som gjerne lagets største stjerne bruker, understreker Kai Kristiansen.

Takk for jobben du har gjort, Malin - vi kommer til å savne deg og håper du dukker opp på en trening, eller kamp når det passer!

NB! Gatelagets supre samarbeidspartner, La Perla, disket opp med strålende lunsj da laget skulle ta farvel med Malin. Og La Perla spanderte lunsj på oss alle. Fantastisk!

 

Annonse fra Obos-ligaen: