Større satsing på supporterutstyr!

I samarbeid med Freske Fraspark skal HamKam farge byen grønt & hvitt!

HamKam og Freske Fraspark har i dag signert en ny og viktig samarbeidsavtale for fremtiden. Sammen skal vi samarbeide om å fornye og forbedre tilbudet innen supporterutstyr! Daglig leder på Freske fraspark, Christer Hexeberg har dette å si om forlengelsen av avtalen.

- Freske Fraspark har i mange år hatt et tett og godt samarbeidet med HamKam fotball og vi har solgt grønt og hvitt supporterutstyr siden 2004 og i dag ble ny avtale signert. Sammen med HamKam skal vi nå fornye supporterutstyret og få inn en god del supporterutstyr på nyåret. Vi er derfor stolte og glade for at vi også de neste årene kan være en del av klubben, og vi gleder oss til å kunne bidra til at klubben kommer tilbake hvor de hører hjemme, nemlig i toppen av norsk fotball. 

For HamKam Fotball er dette et viktig samarbeid som vår markedssjef Mehran Amundsen-Ansari har jobbet med i en lengre periode. Mehran sier følgende om den nye forbedrede avtalen;

- Dette samarbeidet kommer til å bety mye for fargeleggingen av Briskeby og Hamar på kamdpager. Samtidig gjør dette det lettere for dere supportere både i, og utenfor byen å anskaffe dere våre supporterartikler når dette også vil være tilgjengelig på våre hjemmesider og i HamKam APPen på nyåret. Uten å ville avsløre for mye røper Mehran at det kommer til å komme balkongflagg og flere artikler rundt vår 100-årsjubileum!

Med denne avtalen vil alle medlemmer av HamKam Fotball og BriskebyBanden også få gode rabatter ved å besøke Freske Fraspark. 

 

Vil du bli medlem av HamKam Fotball?

Et medlemskap i HamKam koster 400,- i året. Ta kontakt med med Robert Ulven Kvålshagen på mail; robert@hamkam.no

 

 Vil du bli medlem av BriskebyBanden?

Et medlemskap koster kr 200 for voksen og kr 100 for alle under 16 år. Alle som har betalt medlemskap i løpet av inneværende sesong har stemmerett på BriskebyBandens årsmøte, som vanligvis avholdes første helg i januar.

Medlemskap som enten betales direkte til kontonummer 1822.13.44851, på Docile i forbindelse med hjemmekamp, eller på en busstur. Medlemskap betalt til kontonummer må merkes med 
navn og adresse.

 

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Mail: mehran@hamkam.no

  • Telefon: 461 30 271

Annonse fra Obos-ligaen: