Storseier mot Eidskog

HamKam-rekruttene med en solid seier på hjemmebane mot Eidskog.

HamKam 2 - Eidskog 8-0 (3-0);

Det ble stort sett spill mot Eidskog sitt mål i samfulle nitti minutter på Briskeby denne kvelden. HamKam-rekruttene gikk til pause på stillingen 3-0 etter scoringer av Sander Deglum, Sander Eng Strand og Henrik Thorkildsen.

I første omgang hadde hjemmelaget mye ball, uten å skape veldig mange store sjanser. Men, tre effektive unggutter satte likevel inn tre av de fem sjansene som ble skapt de første førtifem. Spesielt mål nummer to var av høy klasse da Henrik Thorkildsen mottar ballen ute på høyresiden og slår et flott innlegg som Sander Eng Strand header flott inn  i hjørnet til høyre for Eidskog-keeperen.

De siste førtifem derimot ble en sjanserik omgang hvor sjansene ble blåst utenfor eller over ved flere anledninger. Likevel ble det satt inn fem flotte mål ved Jarmund Øyen Kvernstuen, Ådne Midtskogen, Anders Jevne Hagen og Sander Deglum som fullførte sitt andre hattrick på to kamper i fjerde divisjon med sine to mål i andre omgang.

Dermed tok rekruttlaget tre nye poeng i fjerde divisjon. Vi takker Eidskog for kampen, og ønsker dem lykke til videre i årets sesong.

4, divisjon avdeling 2, serierunde 5

• Briskeby, 57 tilskuere

• HamKam 2 - Eidskog 8-0 (3-0)

• Scoringer: 1-0 Sander Deglum (10`), 2-0 Sander Eng Strand (11`), 3-0 Henrik Thorkildsen) 32`), 4-0 Jarmund Øyen Kvernstuen (59`), 5-0 Ådne Midtskogen (61`), 6-0 Sander Deglum -straffe (66`), 7-0 Sander Deglum (73`), 8-0 Anders Jevne Hagen (75`).

• Avslutninger: 32 - 1

• Avslutninger på mål: 17 - 0

• Dommer: Jo Laurtiz Lea, Galterud IF

• Gult kort: Mads Miguel Nylende (HamKam)

• HamKam (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Ahmed Ziad Saleh, Lars Brotangen, Ådne Midtskogen, Morten Renå Olsen - Eirik Jacobsen, Peder Nersveen, Sander Eng Strand, Bowi Mang - Henrik Thorkildsen, Sander Deglum

• Innbyttere: Anders Jevne Hagen for Eirik Jacobsen (46 min.), Davod Arzani for Bowi Mang (46 min.), Jarmund Øyen Kvernstuen for Henrik Thorkildsen (46 min.), Patrick Alfei Sæbø for Lars Brotangen (67 min.), Mads Miguel Nylende for Morten Renå Olsen (67 min.), Luca Taouss Sveen for Peder Nersveen (67 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.