Sveen: - Fint mål

VIDEO/BILDEGALLERI: Her setter Luca Taouss Sveen inn 2-0 ledelse på vakkert vis. Han rangerer målet som et av sitt beste til nå. Hør hva han og hovedtreneren sa etter kampslutt:

Storhamar - HamKam 2 1-5 (0-3);

Den første halvtimen på Prestrud kommer nok ikke i historiebøkene til de 124 fremmøtte på Prestrud kunstgressbane denne mandagskvelden. Den siste timen derimot ga valuta for pengene - spesielt for de med grønne og hvite øyne.

Det startet med godt kombinasjonsspill mellom Jarmund Øyen Kvernstuen og Jonas Enkerud hvor førstnevnte til slutt er alene med keeper. Angrepsspilleren gjør ingen feil og setter den iskaldt alene med Svein Ivar Andersen i Storhamar-buret. Kun fire minutter etter får Luca Taouss Sveen drømmetreff fra hjørnet av sekstenmeteren som dere ser på bildet. Pang og bortelaget leder med to.

På omgangens siste spark på ballen får Herman Roseth muligheten fra sju meter. Ottestad-gutten gjør ingen feil og sender bortelaget opp i en solid 3-0 ledelse på Hamar vest.

Storhamar får en god start på andre omgang når Reman Ahmed kommer alene med Marco Priis Jørgensen. Innbytteren gjør ingen feil og setter ballen forbi dansken med yttersiden av høyrefoten. Femten minutter senere fikk Davod Arzani sjansen etter å ha blitt spilt gjennom alene på venstresiden. Modølen tar seg god tid og triller ballen forbi Andersen. 1-4 til bortelaget.

Fem minutter før slutt satte innbytter Mathias Hjemsæter inn kampens siste mål når han på flott vis avslutter over Andreas Ulla som erstattet Andersen i Storhamar-buret ti minutter tidligere. Dermed tar HamKam-rekruttene med seg tre poeng og en solid 1-5 seier på bortebane.

Se målene her! (for abonnenter hos Hamar Arbeiderblad)

Hør hva Luca og Stig sier etter kampen:

Se bildene fra kampen:

4. divisjon avdeling 2, serierunde 8

• Prestrud KG 1, 124 tilskuere

• Storhamar - HamKam 2 1-5 (0-3)

• Scoringer: 0-1 Jarmund Øyen Kvernstuen (30`), 0-2 Luca Taouss Sveen (34`), 0-3 Herman Roseth (45`), 1-3 Reman Ahmed (49`), 1-4 Davod Arzani (65`), 1-5 Mathias Hjemsæter (85`).

• Målsjanser: 5 - 11

• Dommer: Samir Krndzija, Lillehammer FK

• Gult kort: Magnus Sterud, Joakim Weme, Peder Rustad Ruud (Storhamar), Herman Ånberg (HamKam 2)

• Rødt kort: Ingen.

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Henrik Thorkildsen, Martin Østlie Pettersen, Lars Brotangen, Davod Arzani - Herman Roseth, Van Za Lian Bawi Hrin, Luca Taouss Sveen, Herman Ånberg - Jonas Enkerud, Jarmund Øyen Kvernstuen

• Innbyttere: Ole Erik Midtskogen for Jonas Enkerud (46 min.), August Jenssen for Jarmund Øyen Kvernstuen (46 min.), Andreas Strandlie for Herman Roseth (46 min.), Olav Hermansen for Martin Østlie Pettersen (46 min.), Mathias Hjemsæter for Luca Taouss Sveen (46 min.), Elias Munkelien for Lars Brotangen (72 min.), Sjur Sætre for Van Za Lian Bawi Hrin (72 min.).

• Ubenyttede reserver: Ingen.