Tap borte mot Mjøndalen

Det var to formlag i OBOS-ligaen som møttes foran 1628 tilskuere på Isachsen stadion søndag kveld.

Mjøndalen - HamKam 2-1 (0-0);

Det ble en jevn og tett duell mellom to formlag på Isachsen stadion hvor begge lag kom fra tre strake seiere. Begge lag var offensive fra starten og skapte hver sine store sjanser. Nærmest litt hawai-fotball de første ti.

Etter en rotete start tar Mjøndalen et ørlite overtak over omgangen hvor Lukasz Jarosinski redder oss ved et par anledninger. HamKam er også farlig frempå til tider. Spesielt et skudd fra Markus Solbakken er nære på å snike seg inn under tverrliggeren, men en god Jonsson i Mjøndalen-buret reagerer kjapt og slår den til hjørnespark.

Etter en målløs første omgang kommer det et tent bortelag på banen i andre omgang. HamKam klarer å styre spillet mer mot det som var planen før kampstart og har god kontroll på kampen når Lars Brotangen sender oss i ledelsen 1-0 med tretten minutter igjen å spille.

Ikke mange minuttene etter får Mjøndalen et frispark ute på høyrekanten som Sondre Solholm Johansen tar godt vare på når han header ballen i mål fra syv meter etter kaos i feltet.

I det som lenge så ut til å ende med et målløst 0-0 oppgjør ble plutselig mållrikt siste kvarteret. Kun tre minutter før ordinær tid er unnagjort får Mjøndalen nok en dødball. Denne gangen gjør Mjøndalen-trener, Vegard Hansen et bytte som skulle vise seg å bli matchavgjørende. Innbytter Mahmoud Eid vinner ballen inne i feltet på den påfølgende dødballen og sender ballen kontant i hjørnet, utagbart for Lukasz i Kamma-buret.

HamKam setter naturligvis inn et siste trykk på slutten for å få med seg noe hjem. Dessverre ble dette uten hell og uttrykket "mål preger kamper" får på nytt vann på mølla.

Vi taper 2-1 mot et godt Mjøndalen-lag og ser allerede frem til å spille fjerde runde i cupen borte mot Start allerede førstkommende onsdag klokken 18.30.

VI takker Mjøndalen for kampen og ønsker lykke til videre i sesongen.

Høydepunktene ser du her:

OBOS-ligaen, serierunde 12

• Isachsen stadion, 1628 tilskuere

• MJøndalen - HamKam 2-1 (0-0)

• Scoringer: 0-1 Lars Brotangen (77? ), 1-1 Sondre Solholm Johansen (83`), 2-1 Mahmoud Eid (87`).

• Avslutninger: 14-12

• Avslutninger på mål: 9-5

• Dommer: Christian Moen, Løvenstad

• Gult kort: Ingen.

• HamKam (4-4-2); Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Jacob Egeris, Orri Sigurdur Omarsson, Lars Brotangen - Aron Dønnum, Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud, Petter Vaagan Moen - Simen Bolkan Nordli, Ivar Sollie Rønning

• Innbyttere: Ole Erik Midtskogem for Ivar Sollie Rønning (34 min.), Johnny Buduson for Simen Bolkan Nordli (73 min.), Morten Renå Olsen for Petter Vaagan Moen (80 min.).

• Ubenyttede reserver: Marco Priis Jørgensen, Sander Eng Strand, Peder Nersveen, Abubakar Ibrahim.