Tap mot Engerdal

Det ble gutter mot menn på Heggeriset når Engerdal til slitt ble sittende igjen med alle poengene.

Engerdal - HamKam 2 - 3-1 (1-0);

Det ble en fysisk robust fotballkamp på Heggeriset mandag kveld hvor hjemmelaget ble for sterke i de fleste dueller.

Kveldens første mål kommer fra hjørnespark. Dødballskytter Sigurd Nesheim Bekk treffer bra og ballen skrur inn i lengste hvor det var tynt befolket av bortelaget.

HamKam-unggutta spiller en brukbar første omgang og skaper en god del sjanser, men fikk ikke ballen i nettet.

Andre omgangen startet på best mulig vis. Det som må være et av tidenes yngste HamKam-rekrutter fortsetter å trille ballen og spiller seg fint gjennom tre minutter etter pause. Til slutt blir Mads Miguel Nylende felt inne i sekstenmeteren. Dommer Endre Fremstad peker resolutt på straffemerket. Henrik Thorkildsen som for dagen ble benyttet på midtstopperplass setter straffen sikkert forbi en utspilt sisteskanse.

HamKam fortsetter å spille en god bortekamp, men uten å få den siste presisjonen på siste tredjedelen og får ikke noe uttelling.

Derfor er det ekstra surt når Engerdal avgjør kampen de siste ti minuttene og vinner til slutt 3-1. Sondre Østvang finter først Andreas Hippe Fagereng ut til feil side fra ellevemeteren ti minutter før kampslutt, før Marcus Østvang er sikker alene med samme mann med minuttet igjen på kampuret.

Kampen blir avsluttet med en uheldig skade på en for dagen opplagt, Sander Deglum. Sander faller forkjært etter en duell og får store smerter i kneet. Sander er i skrivende stund på vei til Elverum-sykehus for røntgen og er ved godt mot. Vi takker for all hjelp og sender gode skussmål til vertene som stilte opp med båre, fysioterapeut, bærehjelp og alt vi måtte trenge.

Engerdal vinner dermed 3-1 og sender HamKam-rekruttene hjem uten poeng. Vi takker Engerdal for gjestfriheten og ønsker dem lykke til videre i sesongen.

4. divisjon avdeling 2, serierunde 8

• Heggeriset, 132 tilskuere

• Engerdal - HamKam 2 - 3-1 (1-0)

• Scoringer: 1-0 Sigurd Nesheim Bekk (12`), 1-1 Henrik Thorkildsen -straffe (49`), 2-1 Sondre Østvang -straffe (80`), 3-1 Marcus Østvang (89`).

• Avslutninger: 13-8

• Avslutninger på mål: 6-3

• Dommer: Endre Fremstad, Løten FK

• Gult kort: Magnus Lagmannsveen, John Lillestu, Sondre Østvang, Joachim Skogheim (Engerdal), Sander Deglum, OLav Hermansen, Mads Miguel Nylende (HamKam)

• HamKam 2 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Ahmed Ziad Saleh, Olav Hermansen, Henrik Thorkildsen, Davod Arzani - Bowi Mang, Jarmund Øyen Kvernstuen, Luca Taouss Sveen, Jørgen Holmlund - Mads Miguel Nylende, Sander Deglum

• Innbyttere: Andreas Strandlie for Bowi Mang (61 min.), Martin Hansson for Jørgen Holmlujnd (65 min.)

• Ubenyttede reserver: Ingen.