Tap mot Follo G19

HamKams unggutter gikk på et fortjent bortetap mot Follo G19 torsdag kveld.

Follo G19 - HamKam G19 - 1-0 (0-0);

Follo tok kommandoen på oppgjøret umiddelbart og ble tildelt straffespark allerede etter fem minutter av dagens dommer, Agron Trena, som forøvrig ledet kampen på en forbilledlig måte. Men som vanlig har HamKam en god keeper som redder sitt femte straffespark for sesongen.

Kun tre minutter senere skaper HamKam sin største sjanse for kvelden. Jørgen Holmlund får ballen i bakrom og avslutter godt fra 13 meter, men Follos sisteskanse får fistet ballen over tverrliggeren. Follo styrte likevel det meste av begivenhetene i denne kampen. HamKam var vel med i oppgjøret i en ti minutters periode midtveis i første omgangen.

På stillingen 0-0 gikk Follo røft til verks etter avspark i andre omgang. Selv om HamKam startet med ballen føk hjemmelaget ut av startblokkene og vinner ballen gunstig etter et godt press høyt i banen. Håkon Rasch får ballen og kliner til fra tjue meter. Drømmetreff rett i vinkelen bak en sjanseløs HamKam-keeper.

Fire minutter senere skulle Andreas Hippe Fagereng i aksjon igjen. Fire minutter etter hvilen får Follo nok en sjanse fra krittmerket. Follo-spilleren velger samme hjørnet. Det samme gjør Andreas, og redder dermed sitt sjette straffespark av ni mulige denne sesongen. Det er litt av en prestasjon.

HamKam skaper en dobbeltsjanse på dødball når det er ti minutter igjen av kampen, men begge blir avverget før ballen går over streken. Nærmere kom aldri bortelaget og Follo tok alle tre poengene.