Tap mot Sarpsborg 08 G19

Tap til tross for en god gjennomkljøring på Sarpsborg stadion.

Sarpsborg 08 G19 - HamKam G19 - 2-0 (1-0);

Et oppgjør mellom to gode fotballag mellom Sarpsborg 08 G19 og HamKam G19 på et vindfullt Sarpsborg stadion endte med hjemmeseier.

HamKam G19 gjennomfører en god bortekamp og spiller meget bra fotball i første omgangen. Dessverre for bortelaget ble ikke noen av de gode sjansene ekspedert i nettkjenning. Etter drøye kvarteret utnytter Sarpsborg sin første mulighet på beste tenkelige måte for hjemmelaget når Ludvig Hauge drar seg inn fra sin høyre kantposisjon før han avslutter med en god markkryper som sniker seg i mål bak debutant i HamKam-buret, Emil Benjaminsen, som spilte en god debut.

Et annulert HamKam-mål og et skudd i stanga fra en frisk Bowi Mang senere går lagene til pause på stillingen 1-0 til Sarpsborg.

Andre omgangen starter også friskt av bortelaget. Triller ball og skaper farligheter. Men, også i andre omgang skulle dette være forgjeves. Ingen uttelling, og når Ludvig Hauge setter inn sitt og hjemmelagets andre mål med tjue minutter igjen å spille faller noe av brodden ut av et ungt HamKam-lag.

HamKam kommer seg aldri tilbake i kampen etter 2-0 scoringen og Sarpsborg tar fullstendig over siste delen av kampen. Debutant Benjaminsen redder oss fra flere baklengs med flere gode redninger.

Kampen ender med en 2-0 seier til Sarpsborg 08 G19, som.også er vår motstander i neste runde av NM G19. Kampen spilles på Briskeby 16. august klokken 18.00.

Vi takker Sarpsborg 08 G19 for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen.