To flotte mål holdt ikke mot Redalen

VIDEO: Mathias Hjemsæter (bildet) setter inn 1-0 ledelsen tidlig. Dessverre ble bortelaget Redalen ett mål for gode og tar med seg alle tre poengene over mjøsbrua. Hør hva Stig Holmen sier om kampen nederst i saken:

HamKam 2 - Redalen 2-3 (1-2);

En rolig åpning med mye balltrilling for hjemmelaget ga resultater når Mathias Hjemsæter sender rekruttene i ledelsen etter å ha tråklet seg fint gjennom. Alene med keeper er han iskald og triller den fint til side for keeper.

Etter ledermålet våknet bortelaget fra Redalen og scoret to kjappe ved Per Sigund Alfsen. Først alene med keeper før han avsluttet et flott angrep med et enkelt hodestøt og sendte bortelaget i føringen.

Sju minutter etter pause ble Redalen tildelt straffespark. Øyvind Sørum setter den utagbart for Priis Jørgensen i Kamma-buret. Redalen legger seg klokt bakpå og lar HamKam spille ball, og ungguttene sliter med å tre seg gjennom. Henrik Thorkildsen er nære kun sekunder etter han erstatter Molberg på topp. Et godt hjørnespark fra Strandlie treffer pannebrasken til Henrik som treffer godt. Dessverre blir den reddet på streken av en Redalen-forsvarer.

Et minutt på overtid kombinerer Strandlie og Kvernvolden flott ute på høyresiden før sistnevnte får med seg ballen flott inne i sekstenmeteren, smeller til fra kort hold og treffer klokkerent bort i lengste hjørnet.

Reduseringen kom i seneste laget og bortelaget kunne reise hjem med tre poeng i bagasjen. Hør hva trener, Stig Holmen sier:

4. divisjon, serierunde 4

• Briskeby, 49 tilskuere

• HamKam 2 - Redalen 2-3 (1-2)

• Scoringer: 1-0 Mathias Hjemsæter (14`) 1-1 Per Sigmund Alfsen (19`), 1-2 Per Sigmund Alfsen (23`), 1-3 Øyvind Sørum -straffe (53`), 2-3 Ole-Magnus Kvernvolden (90+1`).

• Målsjanser: 4-6

• Dommer: Trym Sagstuen Andersen, FK Gjøvik-Lyn

• Gult kort: Erik Harstad (Redalen)

• HamKam 2 (4-4-2); Marco Priis Jørgensen - Ole-Magnus Kvernvolden, Olav Hermansen, Sigurd Mjølstad-Svendsen, Martin Hoel - Herman Ånberg, Van Za Lian Bawi Hrin, Mathias Hjemsæter, Elias Munkelien - Mads Miguel Nylende, Magnus Molberg

• Innbyttere: Andreas Strandlie for Elias Munkelien (46 min.), Håvard Aasjord Lomsdalen for Olav Hermansen (46 min.), Henrik Thorkildsen for Magnus Molberg (73 min.).

• Ubenyttede reserver: Emil Benjaminsen.