Tre i stanga og tap på overtid

Lillestrøm G19 - HamKam G19 2-1 (1-1);

HamKams unggutter gjennomfører en god bortekamp og Jarmund Øyen Kvernstuen (bildet) satte fortjent inn ledelse etter tretten minutter etter og tidligere i kampen vært i en situasjon hvor en LSK-forsvarer tupper ballen i stolpen. Lillestrøm scorer på sin første målsjanse etter halvtimen og setter som tidligere skrevet inn et straffespark på oppgjørets siste spark på ballen.

- Et lite ran, forteller en skuffet Leif Nordli rett etter kampslutt.

Første omgangen i LSK-hallen endte 1-1 etter scoringer av Jarmund Øyen Kvernstuen i det 13`minutt og Petter Fauske Evensen rett før halvtimen. Førstnevnte hadde et skudd i stanga i det uret bikket fem minutter spilt. Drøyt ti minutter senere fikk en frisk Kvernstuen som fortjent når han satte inn HamKam-ledelse.

Rett før halvtimen var spilt utliknet Fauske Evensen på en heading fra sju meter, på hjemmelagets første sjanse. HamKam spiller en god første omgang med går til pause ajour med hjemmelaget.

I andre omgang har LSK ballen mer, men skaper få sjanser foran Andreas Hippe Fagereng i HamKam-buret før straffesparket ble satt i målet utagbart for Fagereng.

Ungguttene tar med seg mye positivt fra en tøff bortekamp, men var naturligvis skuffet etter kampslutt. Hør hva Leif Nordli og Jarmund Øyen Kvernstuen sier etter kampslutt:

Interkrets A, serierunde 2

• LSK-hallen, 37 tilskuere

• Lillestrøm G19 - HamKam G19 2-1 (1-1)

• Scoringer: 0-1 Jarmund Øyen Kvernstuen (13`), 1-1 Petter Fauske Evensen (29`), 2-1 Jonathan Monteiro -straffe (90`).

• Målsjanser: 5-8

• Dommer: Jørgen Haugen, Kurland

• Gult kort: Jonathan Monteiro, (Lillestrøm G19), Martin Østlie Pettersen, Van Za Lian Bawi Hrin (HamKam G19)-

• HamKam G19 (4-4-1-1); Andreas Hippe Fagereng - Mathias Hjemsæter, Martin Østlie Pettersen (C), Håvard Aasjord Lomsdalen, Davod Arzani - Andreas Strandlie, Van Za Lian Bawi Hrin, Luca Taouss Sveen, Jørgen Holmlund - Jarmund Øyen Kvernstuen - Herman Ånberg

• Innbyttere: Elias Munkelien for Jørgen Holmlund (46 min.), Michael Farmen for Andreas Strandlie (66 min.)

• Ubenyttede reserver: Emil Benjaminsen og Mathias Bråthen.