TUIL neste

I dag setter gutta snuta nordover til Tromsø før ferden går videre over Tromsøbrua til Tromsdalen.

Annonse:

Denne rundens verter må sies å være en av de største positive overraskelsene denne sesongen. En solid 5.plass og kvalikplass er fasiten så langt.

Vi trekker fra Mohamed Hamed og Vegard Lysvoll som to av nøkkelspillerne. Andreas Løvland, som var en klippe for Finnsnes tidligere har også tatt steget opp til OBOS-ligaen. Ikke overraskende har han tatt nivået på strak arm. Vi må understreke at flere lot seg imponere av Johnsrud Sundby-lookaliken den gangen han bar Finnsnes-drakten.

Ved hjemmeseier kan Tromsdalen befeste sin posisjon på tabellen, men ved poengtap er det kort vei ut av kvalikstriden. Like bak følger Ull/Kisa med 39p, Sandnes Ulf med 38p, Kongsvinger med 37 poeng. På 11.plass ligger vi med 33 poeng.

Ved borteseier kan vi klatre opp til 9.plass og kjenne lukten av den siste kvalikplassen, mens ved tap kan vi falle èn plass ned til 12.plass. Skal vi kunne falle ytterligere må vi tape med 6 mål og Åsane vinne med de samme sifrene. Medieavdelingen tror det er usannsynlig.

For vår del er Markus Solbakken definitivt ute med karantene etter at unggutten pådro seg rødt kort i forrige serierunde. Ruben Alegre er også ute etter at han pådro seg sitt fjerne gule kort i samme kamp. Petter Vaagan Moen er fortsatt i opptrening.

Kampstart på TUIL Arena er søndag kl.13.00.

Kampen kan du se direkte på Eurosport Norge!

Annonse fra Eliteserien: