Twiddy: - Forventer mer

VIDEO/BILDEGALLERI: Farzam Dadras (bildet) scoret to flotte mål i ekstraseriens 2. serierunde mot Elverum. HamKam G19 vant 4-2. Hør hva Farzam og Chris sa etter kampen:

HamKam G19 - Elverum G19 4-2 (3-1);

Scoringer: 0-1 Nikolai Knezevic (7`), 1-1 Farzam Dadras (24`), 2-1 Arne Westgaard (33`), 3-1 August Jenssen (39`), 4-1 Farzam Dadras (50`), 4-2 Nikolai Knezevic, straffe (90`).

HamKam G19 (4-4-1-1); Petter Eichler Jensen - Elias Munkelien (Mathias Hjemsæter, 61 min.), Arne Westgaard, Olav Hermansen (Ole Martin Haugli, 61 min.), Sondre Skogum (K), Herman Ånberg (Magnus Mikkelsen, 75 min.), Van Za Lian Bawi Hrin, Thomas Borza (Mathias Bråthen, 61 min.), Martin Hoel (Michael Farmen, 61 min.) - Farzam Dadras - August Jenssen

Dommer: Marcin Jaskolski, Storhamar Fotball

Gult kort: Håvard Lomsdalen (HamKam G19), Youssef Alhajjar, Amund Skogsrud (Elverum G19)

-------------

HamKam fikk ingen god start på kampen på Briskeby onsdag kveld. Elverum tar ledelsen etter et godt angrep fra gjestene. Avsluttet av Nikolai Knezevic på bakerste stolpe som får en grei jobb med å bredside ballen i mål etter et godt innlegg fra høyresiden.

HamKam styrte mye av spillet, men slet med å skape sjanser. Før drøyt halvveis ut i kampen. Herman Ånberg finner Farzam Dadras inne i femmetere. Fra skrå vinkel klarer unggutten og finne veien til nettmaskene under en uheldig Elverum-keeper.

Etter utlikningen løsnet det for hjemmelaget. Først får Farzam en ny mulighet hvor han vender om og avslutter kjapt. Ballen stryker stolpen. Så sender Arne Westgaard HamKam opp i føringen etter et hjørnespark fra Ånberg. Ballen blir bokset ut av feltet, men kommer tilbake til Arne som får avsluttet fra tjue meter. Ballen sniker seg ned i lengste hjørnet via stolpen.

Like før pause skulle August Aasgaard Jenssen avslutte dagens flotteste angrep. Ballen spilles ut til venstre. Sondre Skogum tar ned ballen flott og legger den til rette på sin høyrefot. Lillehammer-gutten slår ballen inn i feltet hvor August stiger høyt til værs og header ballen elegant i lengste hjørnet via tverrligger og HamKam ledet dermed 3-1 til pause.

Andre omgangen fikk en bedre start for vertene da Farzam Dadras øker ledelsen til 4-1 allerede etter fem minutter. Han får god tid inne i sekstenmeteren og fra fjorten meter smeller han ballen kontrollert i nettaket med sin venstrefot.

Derfra og ut kontrollerer hjemmelaget kampen og skaper kun noen små farligheter før Elverum avslutter kampen best og blir tildelt straffespark på overtid. Nikolai Knezevic sender Petter Jensen i HamKam-buret feil vei og reduserer til 4-2 på oppgjørets siste spark på ballen.