Twiddy: - God defensiv struktur

VIDEO/BILDEGALLERI: Her har Jarmund Øyen Kvernstuen nettopp kriget HamKam G19 i ledelsen 1-0 på bortebane. Chris Twiddy trekker frem det defensive, Mads Miguel Nylende spilte sin siste kamp for HamKam G19, mens Henrik Thorkildsen ble matchvinner med sitt straffespark. Hør hva dem sier etter kampen:

Fredrikstad G19 - HamKam G19 1-2 (0-2);

HamKam-ungguttene spilte en god første omgang på Fredrikstad stadion torsdag kveld. Sett bort fra en femminutters periode midtveis i omgangen, hvor hjemmelaget hadde mye ball og presset frem en gigantisk dobbeltsjanse, så hadde HamKam sjansene jevnt over omgangen.

Kort tid før halvtimen var unnagjort vinner HamKam G19 frispark på venstresiden. Andreas Strandlie slår inn i feltet hvor en Fredrikstad-forsvarer hindrer Henrik Thorkildsen og få avsluttet. Nedfallfrukten havner likevel hos vår toppscorer, Jarmund Øyen Kvernstuen som i duelle med to FFK-forsvarer kriger ballen i mål.

Mål to kommer tre minutter før halvtid. August Jenssen lukter på bakrommet og blir spilt gjennom. Med sin fart rekker han ballen akkurat i tide før FFK-keeperen som dermed ender med å felle hurtigtoget og dommeren peker på ellevemeteren. Henrik Thorkildsen treffer ikke hundre prosent, men skuddet går under keeper og triller flott over streken. Bortelaget ledet dermed 2-0 når pausesignalet gikk.

Andre omgangen blir en kamp om å holde ledelsen inn. Fredrikstad har mye ball og gjør alt de kan for å komme tilbake i kampen, mens de helgrønne fra Hamar ligger godt strukturert og satser på kontringer. Med raske spillere på topp kunne de ved flere anledningen gitt uttelling med noe bedre presisjon.

I stedet er det Fredrikstad som virkelig for momentum på kampen når Micael Lervik setter inn en redusering med tjue minutter pluss tillegg igjen på kampuret. Fredrikstad presser og presser uten å få flere nettkjenninger. HamKam-forsvaret står godt i mot og slipper ikke til alt for store muligheter i mot.

Årets første bortepoeng var i boks - og det ble tre!

Vi ønsker samtidig å takke Mads Miguel Nylende for innsatsen for HamKam G19. Han har fortsatt muligheten til å få med seg to kamper for rekruttlaget før han reiser. VI ønsker Mads lykke til med studier og fotball i USA.

Hør hva Chris, Henrik og Mads Miguel tenker om kampen:

Se bildene fra kampen:

Interkrets A, serierunde 7

• Fredrikstad stadion, 54 tilskuere

• Fredrikstad G19 - HamKam G19 1-2 (0-2)

• Scoringer: 0-1 Jarmund Øyen Kvernstuen (26`), 0-2 Henrik Thorkildsen (42`), 1-2 Micael Lervik (69`).

• Målsjanser: 6 - 6

• Dommer: Kristoffer Johansen, Varteig IL

• Gult kort: Daniel Johansson, Alexander Zoulakis, Micael Lervik (Fredrikstad G19) Mathias Hjemsæter, August Jenssen (HamKam G19)

• HamKam G19 (4-4-2); Andreas Hippe Fagereng - Henrik Thorkildsen, Olav Hermansen, Martin Østlie Pettersen, Mathias Hjemstæer - Andreas Strandlie, Van Za Lian Bawi Hrin, Luca Taouss Sveen, Elias Munkelien - Jarmund Øyen Kvernstuen, August Jenssen

• Innbyttere: Mads Miguel Nylende for Elias Munkelien (56 min.), Herman Ånberg for Andreas Strandlie (70 min.), Herman Roseth for August Jenssen (77 min.), Ole-Magnus Kvervolden for Jarmund Øyen Kvernstuen (88 min.).

• Ubenyttede reserver: Emil Benjaminsen.