Uavgjort mot divisjonskollegaen

Fire stolpetreff da HamKam spilte uavgjort mot Ull/Kisa

Ull/Kisa - HamKam 0-0: HamKam med en god gjennomkjøring mot OBOS-motstand.

HamKam gikk ut og tok umiddelbart kommandoen på Jessheim stadion. HamKam sto høyt i banen og presset hjemmelaget langt tilbake.

Kampens første store sjanse var det Simen Bolkan Nordli som sto for da han først dro av en mann og deretter satte ballen i stolpen. Like etter var Petter Vaagan Moen nære da han satte et frispark fra 20 meter på utsiden av stolpen.

HamKam fortsatte å kjøre på. Mathias Adah fikk også en god mulighet, men skuddet fra 12 meter med venstre fot gikk utenfor.

Etterhvert som kampen nærmet seg pause kom hjemmelaget mer med i kampen. Fra 30 minutter var spilt til lagene gikk til pause var kampen en jevnspilt affære hvor begge lag hadde kontroll.

Etter hvilen var HamKam igjen frempå. Petter Vaagan Moen fikk på ny sjansen på et frispark og satte ballen via keeper og i tverrligger. HamKams tredje stoletreff i kampen.

Umiddelbart etter 34-åringens frispark kontret hjemmelaget. De kom til en avslutning, men forsøket snek seg like utenfor lengste stolpe. En god sjanse til hjemmelaget.

Etter en liten periode med Ull/Kisa-press tok HamKam over kampen igjen. HamKam traff på ny stolpen midt i omgangen etter en stuss i feltet. Like etter var Onsrud nære å sette inn kampens første mål på corner, men ballen gikk like over.

Noen minutter før slutt var Simen Bolkan Nordli utrolig nære da han ble spilt alene gjennom på høyrekanten. Ottestad-gutten avsluttet mot nærmeste hjørne, men Ull/kisa-keeper Hagerup var raskt nede og vartet opp med en flott redning.

Det endte dermed 0-0 i en kamp hvor HamKam kunne og burde scoret både ett og to mål, men alt i alt var det en god gjennomkjøring for våre gutter.