Vålerenga gjester Briskeby onsdag

Onsdag klokka 12.00 spiller HamKam Gatelaget sin siste seriekamp for sesongen. Våre venner fra Vålerenga kommer på besøk - og vi håper så mange som mulig har mulighet til å se kampen.

Annonse:

Gatelaget er i ferd med å avslutte sin første sesong i Østlandsserien - hvor laget iblant har vunnet, tapt litt oftere og svært sjelden spilt uavgjort. Mot Vålerenga skal sesongen avsluttes på en skikkelig måte.

- Treningene de par siste ukene har vært veldig gode. Vi har vært mange på trening og humøret i spillertroppen har vært svært god. Akkurat slik vi har blitt vant til at den skal være, sier trener Kai Kristiansen, som håper på publikumsrekord mot Vålerenga.

- Vi har en liten gruppe med svært trofaste supportere, men håper at enda flere benytter seg av sjansen til å se laget onsdag.

- Mot ODD i forrige uke spilte vi en fin kamp, men tapte. Nå ønsker vi å spille minst like godt og kanskje avslutte med seier på hjemmebane, smiler Kristiansen, som hadde 12 spillere på trening tirsdag.

- Alle som var på trening sa ja til å være med på kamp, og dersom det stemmer har vi klart å gjennomføre sesongen på en imponerende måte. Vi har alltid hatt nok spillere til kampene, noe andre lag sliter med i perioder av året. For oss i HamKam har det aldri vært noe problem, skryter Kristiansen.

- Dersom spillerne har sagt de skal være med, stiller de aller fleste opp - hver eneste uke, sier Kristiansen og skynder seg å ramse opp lagets gode støttespillere: DnB (drakter), Kiwi Ridabu (mat), Lions (reiseantrekk), Johan H. Andresen (pengegave), Jan Roger Andersen (sjåfør), Geir Skundberg (sjåfør), Terje Lillevik Skundberg Transport AS (transportutgifter), Waveit (pengegave), Puma (utstyr), Hamar kommune (penger til drift), Sparebankstilftelsen (pengegave), Hein Ekeberg (pengegave), Midt i matfatet (auksjon), Bowling1 (sosial samling), CC mat og La Perla (matchmat) og ROP-teamet (ressurspersoner). 

- Disse, sammen med Fotballstiftelsen, har gjort at sesongen 2018 har blitt minst så bra som vi hadde håpet. Det eneste som gjenstår er å sette ny publikumsrekord, sier Kristiansen.

HamKam Gatelaget - Vålerenga, Briskeby - onsdag 17. oktober klokka 12.00.

Vi ses!

NB! Lagbildet er tatt under landsturneringen i Kristiansand i sommer.

Annonse fra Eliteserien: