- Vi går i fella

Lars Brotangen var som de fleste andre skuffet etter tapet hjemme mot Mjøndalen.

Annonse:

Det ble et 1-3 tap hjemme mot Mjøndalen. Dermed stakk opprykksjagende Mjøndalen av med alle seks poengene mot HamKam denne sesongen. Lars Brotangen var ikke fornøyd med hvor enkle dødballer dem fikk.

- Vi går i den fella at vi gir dem for enkle frispark. Og der er dem voldsomt sterke. Vi klarte ikke å forsvare det og ta ut de vi skulle ta ut. Da straffer dem oss knallhardt, forteller en oppgitt Brotangen. 

Alle tre målene kom etter dødball. 

- Det er godt slått. Spørsmålet er om vi skulle satt linja lavere, men det må vi se på video før jeg kan bekrefte det. Men vi skal jo kunne klare å ta ut folk. Det er helt håpløst at vi ikke klarer det.

Det første målet ble satt inn av midtstopper Quint Jansen som får et stjernetreff og ballen suser i vinkelen bak en sjanseløs Lukasz i HamKam-buret.

- Ja, det var et voldsomt skudd. Der må vi unngå å lage frisparket. 

Det er to seriekamper igjen før årets sesong er ferdigspilt og Lars er klar for å glemme denne kampen å kjempe videre for flere trepoengere.

- Vi må bare kjøre på å kjempe på videre for å ta de poengene vi kan ta. Det er to kamper vi kan vinne det, hvis vi er på det nivået vi kan, avslutter en skuffet modøl.

Annonse fra Eliteserien: