Vi lanserer HamKam Mobil

Gledelig nylansering fra HamKam i dag.

Annonse:

HamKam Mobil vil ha alle de tjenestene som alle andre tilbyr som f.eks fri bruk av tale, sms og MMS, overføring av ubrukt mobildata, bruk i EU inkludert og tilgang til Min Side for å ha kontroll på eget abonnement. Prisene og abonnementene er lik OneCall sine og dermed konkurransedyktige.

- Vi er stolte og glade for anerkjennelsen vi i dag har fått fra HamKam ved inngåelsen av dette samarbeidet. YouTeam driver i dag LSK Mobil i samarbeid med LSK, og vi har lenge sett etter en klubb som skulle bli vår neste partner. Engasjementet til Mehran og HamKam har overbevist oss om HamKam er en klubb som virkelig fortjener å ha sine egne mobilabonnement oppkalt etter klubbens legender. Ekstra stas er det selvfølgelig at HamKam Mobil blir lansert samtidig som klubben fyller 100 år. Overlevelse handler jo i stor grad om fornyelse og engasjement, to ting vi virkelig har sett hos HamKam, forteller administrerende direktør Morten Evjen.

BILDET: Salgsleder for YouTeam, Bjørn Morten Steimler (til venstre) og Markedssjef i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari. (til høyre)
BILDET: Salgsleder for YouTeam, Bjørn Morten Steimler (til venstre) og Markedssjef i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari. (til høyre)

Alle har i dag et mobilabonnement. Med HamKam Mobil kan derfor klubbens supportere støtte klubben gjennom noe de allerede har til en pris de allerede betaler. Så her støtter man i praksis uten å betale noe ekstra. Det er vinn vinn for supporter og klubb.

Vi gleder oss stort til samarbeidet med HamKam. Og hvem vet, kanskje blir HamKam Mobil større enn LSK Mobil?

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari har jobber hardt og lenge for denne avtalen og gleder seg stort over å få med YouTeam på laget.

- Dette er en stor dag for HamKam. Vi som har jobbet i med dette prosjektet over lang tid og alle som jobber i bransjen vet hvor mye som må legges til rette for å få til slik avtale. Vi vet at HamKam engasjerer og vi ønsker og styrke varemerken HamKam. Derfor er jeg veldig glad for at vi nå får muligheten til dette i samarbeid med YouTeam, forteller Amundsen-Ansari fornøyd.

- Vi vil komme tilbake til lanseringsdatoen. Vi skal ha dette klart lenge før vårt jubileumskamp mot Kongsvinger, avslutter Mehran.

HamKam Mobil blir i første omgang lansert kun til privatpersoner. På bildet over ser vi hvilke tolv legender som er blitt stemt frem. Gå inn på HamKam appen og avgi din stemme under avstemning. Disse tolv blir til slutt fem heldige vinner av hvert sitt navn på abbonementet.

Selvfølgelig skal vi slå LSK Mobil!!

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: