Wiik: - Ønsker å være med på ferden

Billageret er vårt nyeste tilskudd.

Billageret har alt av bruktbil og er resultatet av flere år med bilsalg og bilinteresse. Med konkurransedyktige priser og fokus på kunden har Billageret opparbeidet seg et godt billager.

- Det er mye spennende som skjer rundt HamKam om dagen. Hele regionen og Hamar som by trenger et flaggskip i norsk fotball, og vi i Billageret ønsker å være med på denne spennende ferden som skjer på Briskeby nå, sier Petter Wiik fra Billageret. 

Billageret har også inngått en avtale som gjør gårsdagens tomålscorer til dems fadderspiller. Noe Petter er stolt av.

- Vi er også stolte av å være personlig sponsor for Kristian Lønstad Onsrud. Ikke bare er Kristian er knakende god fotballspiller, men også en person som sprer gode verdier som vi i Billageret kan assosiere oss med. 

- Vi ønsker HamKam og Kristian lykke til med sesongen. Det var noe ekstra flott over hans to mål i sesongens første hjemmekamp og tre poeng, avslutter Wiik. 

Mehran Amundsen-Ansari er glad for at Petter og Billageret ønsker å være en del av HamKam.

- Det er veldig gledelig at Petter Wiik og Billageret ønsker å være med oss i HamKam og i tillegg til å være Kristian sin personlige sponsor. Det er tydeligvis et godt valg etter gårsdagens to mål og hans bidrag til tre poeng på vår første hjemmekamp for sesongen. Vi gleder oss til samarbeidet, forteller en fornøyd markedssjef.

Vil du bli partner?

  • Ta kontakt med Mehran Amundsen-Ansari

  • Telefon: 461 30 271

  • Mail: mehran@hamkam.no

Annonse fra Obos-ligaen: