Proffskole

Fotballskole på Briskeby i høstferien for ambisiøse gutter og jenter født 2008 - 2011.

Annonse:

Søk om plass

HamKam tilbyr Kamma Proff, en fotballskole for ambisiøse spillere som ønsker faglig påfyll og som har en drøm om å leve av fotball. I tre hele dager vil deltagerne leve som profesjonelle fotballspillere på Briskeby, i sammen med oss i HamKam.

Opplegget var veldig bra og jeg fikk et godt innblikk i hva det betyr å være proff fotballspiller.

— Julian Bakkeli Gonstad

Det blir topp treninger og intense kamper med analyse av eget spill, slik lagene i Eliteserien og Toppserien gjør det. Det blir også praktiske og teoretiske økter med fokus på fysisk- og mental trening i tillegg til kosthold og skadeforebygging. HamKam stiller med høyt kvalifiserte trenere som vet hva som kreves for å utøve fotball som toppidrett. 

Kamma Proff 2023

I 2023 er proffskolen for spillere født i 2008 - 2011 og arrangeres på følgende datoer:

Jenter: 8. - 10. oktober
Gutter: 11.  - 13. oktober

Priser

A-kort 3 950,-
B-kort 2 750,-

Begge kortene inkluderer frokost, varm lunsj og utstyrspakke fra Puma. A-kortet er for de som i tillegg har behov for middag/kveldsmat og overnatting på Briskeby.

Det er et begrenset antall plasser. Søk innen fristen, 18. september. Gå til søknadsskjema

Hvordan blir en dag på Briskeby?

Vi starter hver dag med felles frokost. Deretter blir det et spillermøte før første treningsøkt. Frem mot lunsj vil det deretter være individuelt tilpassede aktiviteter. Etter en god felles lunsj med varmmat blir det ulike typer teori og analyser frem mot dagens andre treningsøkt. For de som overnatter på Briskeby blir det felles middag på kvelden. 

Se progammet for dagene

Utstyrspakke fra Puma til alle deltagere.
Utstyrspakke fra Puma til alle deltagere.

Utstyrspakke fra Puma

Alle deltagere får en utstyrspakke med treningstøy fra Puma. Det utleverte tøyet blir vasket etter hver dag og lagt klar for bruk morgenen etter. Deltagerne får med seg treningstøyet hjem etter endt samling.

Hva sier tidligere deltagere?

Julian Bakkeli Gonstad og Marie Nordbye er begge født i 2006 og i høstferien 2020 var de deltagere på HamKam sin proffskole. Marie spiller i dag på HamKam sitt hardtsatsende damelag og Julian fikk sin debut for HamKam sitt herrelag i kampen mot Rosenborg 20. august. Den ferske eliteseriespilleren har følgende å si om proffskolen:  – Jeg kan anbefale Kamma Proff for alle som drømmer stort. Opplegget var veldig bra og jeg fikk et godt innblikk i hva det betyr å være proff fotballspiller.

Marie husker også dagene på Briskeby i 2020 godt: – Det ga meg en mulighet til å trene på et høyt nivå og få veiledning av godt utdannede trenere. Det var en utfordrende og morsom opplevelse, som jeg gjerne vil anbefale andre. 

 

Marie Nordbye og Julian Bakkeli Gonstad
Marie Nordbye og Julian Bakkeli Gonstad deltok begge på HamKam sin proffskole i 2020. Den gang spilte de på henholdsvis Ottestad IL og Skreia IL.

 

Annonse fra Eliteserien: